Nieuws Leer tijdens de Vierdaagsefeesten meer over onderzoek in het Radboudumc

16 juli 2023

Tijdens de Vierdaagse en Vierdaagsefeesten is het Radboudumc zichtbaar in de binnenstad van Nijmegen. Wil je meer weten over AI in de gezondheidszorg, het 4Daagse-onderzoek, duurzaamheid in het ziekenhuis of ons wetenschappelijk onderzoek? Kom dan langs. Je vindt het Radboudumc en andere Nijmeegse kennisinstellingen bij de Health & High Tech lounge op het Mariënburgplein.

Naast als stad van de 4Daagse(feesten) staat Nijmegen ook bekend als dé Health & High Tech hotspot van Nederland. Wist je dat je smartphone het niet doet zonder een chip uit Nijmegen? Dat Nijmeegse wetenschappers deel uitmaakten van het team dat de eerste foto’s van het zwarte gat in de ruimte hebben gemaakt? En dat we in onze stad bouwen aan de krachtigste MRI-scanner van de wereld?

Tussen het feestgedruis kun je dit jaar tot rust komen bij de Health & High Tech lounge op het Mariënburgplein. Tegelijkertijd ontdek je verhalen van innovatieve Nijmeegse kennisinstellingen en bedrijven en leer je de stad op een andere manier kennen. 

De Health & High Tech Lounge is een initiatief van het Radboudumc, de Radboud Universiteit, de Noviotech CampusByondisNXPNexperia en de gemeente Nijmegen.

Vierdaagse 2023

Vanaf zaterdag 15 juli 2023 staat Nijmegen weer in het teken van het grootste wandelevenement ter wereld: de Vierdaagse. Het Radboudumc is zichtbaar op verschillende plekken in de stad. Meer informatie staat op onze webpagina over de Vierdaagse.

 

Meer informatie


Pauline Dekhuijzen

wetenschaps- en persvoorlichter

neem contact op

Meer nieuws

  • Medewerkers
  • Intranet