Dit leer je

Ook ga je aan de slag met je leiderschapsvaardigheden en leer je hoe multidisciplinaire teams in beweging kunt krijgen. De rode draad van de Topclass is een zelf gekozen verbeterproject op het vlak van kwaliteit, veiligheid en/of innovatie in zorg.

Onderwijs Alle scholingen Topclass Innovation in Care

Over de cursus

Deze leergang biedt de benodigde tools om je als professional verder te ontwikkelen tot medisch leider met een voortrekkersrol op het gebied van kwaliteit en innovatie van zorg.

De Topclass start najaar 2025 met een nieuwe editie. Inschrijven is nu nog niet mogelijk.

lees meer

Over de cursus

Wil jij je als aios specialiseren in innovatie en kwaliteitsverbetering binnen de zorg? Schrijf je dan snel in voor onze Topclass Innovation in Care! In de verschillende modules krijg je tools aangereikt op het gebied van patiëntgerichtheid, innovatie, kwaliteit en veiligheid van zorg. Ook ga je aan de slag met je leiderschapsvaardigheden en leer je hoe multidisciplinaire teams in beweging kunt krijgen. De rode draad van de Topclass is een zelf gekozen verbeterproject op het vlak van kwaliteit, veiligheid en/of innovatie in zorg.

Tijdens de module-dagen wordt theoretische kennis gekoppeld aan jouw verbeterproject en voorzien je docentbegeleiders en mede-deelnemers je van feedback. Ook krijg je een patiëntbuddy toegewezen die gaat helpen je project vanuit patiëntperspectief te bekijken. Bekijk de studiegids voor het complete curriculum en inhoud van de Topclass! 


In het kort

 • In de verschillende modules krijg je tools aangereikt op het gebied van patiëntgerichtheid, innovatie, kwaliteit en veiligheid van zorg.

  lees meer


 • Zoveel tijd kost het

  De topclass kost ca. 70 uur contacttijd, 40 uur opdrachten en 30 uur werken aan een eigen project. Dit laatste kan afhankelijk van de grootte van het project meer zijn.


 • Zo word je toegelaten

  Om toegelaten te worden schrijf je een motivatiebrief, het sjabloon hiervoor vind je hier


Locatie

Radboudumc Experience Center
Geert Grooteplein 15, Nijmegen

lees meer

Petra van Gurp over de Innovation in care

Petra van Gurp, internist in het Radboudumc vertelt over haar ervaring tijdens de Topclass Innovation in care.

Topclass

Terug naar beginpagina Topclass terug

Meer weten? Neem contact op

Solange van den Berg
Projectmedewerker

(06) 50 18 79 66
contactformulier
 • Medewerkers
 • Intranet