Welkom bij Onderwijs waar ben je naar op zoek?

ik zoek
  • een opleiding, training, cursus of coaching
  • een event

Over onderwijs Studeren en leren om te werken aan de gezondheidszorg van morgen

Het Radboudumc wil een actieve bijdrage leveren aan de ontwikkeling van duurzame, innovatieve en betaalbare gezondheidszorg. Dit bereiken we met deskundige en ambitieuze professionals in de gezondheidszorg.

lees meer

Over onderwijs Studeren en leren om te werken aan de gezondheidszorg van morgen

Het Radboudumc wil een actieve bijdrage leveren aan de ontwikkeling van duurzame, innovatieve en betaalbare gezondheidszorg. Dit bereiken we met deskundige en ambitieuze professionals in de gezondheidszorg. Zorgprofessionals die persoonsgerichte zorg kunnen geven, voor aantoonbare kwaliteit gaan, kunnen werken in netwerken en oog hebben voor doelmatigheid. Professionals die willen blijven groeien en ontwikkelen in veranderend zorglandschap. Daarvoor hebben we een uitgebreid aanbod van opleidingen, scholingen en trainingen. 

Academisch onderwijs

Het academisch onderwijs krijgt vorm door inhoudelijke bijdragen van (medische) professionals van verschillende afdelingen van het Radboudumc. Onze academische opleidingen zijn:
  • Geneeskunde
  • Biomedische Wetenschappen
  • Tandheelkunde
  • Molecular Mechanisms of Disease
  • Cognitive Neurosciences
Daarnaast biedt het Radboudumc bij- en nascholing en (medische) vervolgopleidingen voor zorgprofessionals en onderzoekers.

Promoveren en meer

Het Radboudumc biedt onderzoekers een leeromgeving van het hoogste niveau. Onze vele promovendi krijgen volop mogelijkheden voor hun professionele ontwikkeling. Bovendien zijn er veel unieke mogelijkheden voor postdocs, universitair docenten en hoogleraren om hun vaardigheden te blijven ontwikkelen.

Beroepsopleidingen, vervolgonderwijs en bijscholing

In samenwerking met de Hogeschool Arnhem en Nijmegen (HAN), het ROC Nijmegen en de Fontys Hogeschool bieden we beroepsopleidingen in de zorg op mbo- en hbo-niveau. Ook bijscholing, coaching en advies zitten in ons pakket.

Meer weten over Onderwijs?

Stel een vraag via internet of bel ons.

lees meer

Radboudumc Health Academy Life long learning

De Radboudumc Health Academy is hét onderwijs- en opleidingsinstituut voor iedereen die werkzaam is in de zorg.

lees meer

Inter­professioneel leren

Je spreekt over interprofessioneel leren en opleiden als twee of meer professies van, met en over elkaar leren om tot betere, effectieve samenwerking te komen en daarmee de uitkomsten van de zorg verbeteren.

lees meer

Top­opleiding Molecular Mechanisms of Disease

De masteropleiding Molecular Mechanisms of Disease van het Radboudumc krijgt het predicaat topopleiding in de Keuzegids Masters 2017. Dit betekent dat deze masteropleiding tot de beste van Nederland behoort.

lees het nieuwsbericht
inloggen