Over de intervisie

Ben je zorgprofessional en/of in opleiding bij de Radboudumc Health Academy? Wil je samen met je team met en van elkaar leren? Bijvoorbeeld door samen veranderingen aan te pakken,  werkproblemen op te lossen of om beter te leren (interprofessioneel) samen te werken? Soms is het lastig om dit zelfstandig vorm en inhoud te geven. Dan is begeleide intervisie mogelijk wat voor jouw team.

Lees meer

Over de intervisie

Dit kan iets zijn voor bijvoorbeeld een (interprofessioneel) behandelteam gekoppeld aan een zorgpad, een verpleegkundig team, een groep AIOS, verpleegkundig specialisten, enzovoort. Een team. Met begeleide intervisie ondersteunen wij teams in hun leertraject.

Tijdens begeleide intervisie ondersteunen en adviseren jullie elkaar als collega’s, aan de hand van een door jullie zelf ingebracht werkprobleem. We werken aan de hand van een gezamenlijk vastgestelde structuur waardoor het leereffect optimaal is. Het levert je meer inzicht en handvatten om je verdere ontwikkeling als professional(s) inhoud te geven. Als jullie na afloop van het traject zelfstandig intervisie vorm willen geven, besteden we ook aandacht aan de rol van voorzitter. Jullie leren dan zelf de intervisie te begeleiden door groepsprocessen te bewaken en waar nodig te onderbreken, om het leerrendement voor het team zo groot mogelijk te laten zijn.


Meer weten? Neem contact op

Marc Cornelissen
Projectmedewerker

(06) 29 66 64 66
contactformulier

In het kort

  • Dit kan iets zijn voor bijvoorbeeld een (interprofessioneel) behandelteam gekoppeld aan een zorgpad, een verpleegkundig team, een groep AIOS, verpleegkundig specialisten, enzovoort.

  • Medewerkers
  • Intranet