Onderwijs Scholingen Topclass Medisch Onderwijs

Over de cursus

De Topclass geeft je tools in handen om concreet toe te passen in medisch onderwijs: ontwerpen, lesgeven en evalueren.

lees meer

Over de cursus

Vervul jij onderwijstaken, maar doe je dit meer op gevoel dan op basis van onderwijskundige principes? In de Topclass Medisch Onderwijs geven we je basiskennis over onderwijs, opleiden en leren, helpen we je met het opzetten en uit­voeren van een project waar je in deze Topclass aan werkt en dagen we je uit anders naar onderwijs te kijken. De Topclass bestaat uit vijf onderwijsmodules rondom de theorie, het ontwikkelen en uitvoeren van, het evalueren en onderzoeken van medisch onderwijs.
Op dit moment wordt gewerkt aan de invulling en planning van de tweede editie van de Topclass. Waarschijnlijk start de Topclass in het voorjaar 2021. Je kunt je vrijblijvend aanmelden voor de wachtlijst.
 

Voor wie?

Ben je aios, verpleegkundig specialist, verpleegkundige, physician assistant of een andere medische professional en verzorg je regelmatig onderwijs dan is deze Topclass geschikt voor jou. De Topclass is geschikt voor zorgprofessionals van binnen en buiten het Radboudumc.
Met deze Topclass Medisch onderwijs geven we concreet invulling aan de top van het profiel Onderwijs voor ouderejaars aios van alle disciplines.
De Topclass gaat van start met minimaal 10 en maximaal 24 deelnemers.


In het kort

  • Aios, verpleegkundig specialist, verpleegkundige, physician assistant of andere medisch professionals die regelmatig onderwijs verzorgen.


Eva over Topclass Medisch Onderwijs


Meer weten? Neem contact op

Ditha Gijsbers-van Rinsum
Projectmedewerker

(06) 21 16 98 26 of (024) 309 26 44
Contact

Topclass

Terug naar beginpagina Topclass terug

Wachtlijst

Extra startdata

Wil je deze cursus op een ander moment volgen, of zijn er nog geen data gepland? Dan kun je jezelf inschrijven op de wachtlijst. Je ontvangt een bericht zodra er extra startdata vrijkomen.

Toevoegen

Liever een andere startdatum? Inschrijven op de wachtlijst

Wil je deze cursus op een ander moment volgen, of zijn er nog geen data gepland? Dan kun je jezelf inschrijven op de wachtlijst. Je ontvangt een bericht zodra er extra startdata vrijkomen.

Toevoegen