Over het Radboudumc Goede doelen Radboud Oncologie Fonds

Over het Radboud Oncologie Fonds

Onderzoek helpt om minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor patiënten met kanker en hun naasten te bereiken. In het Radboudumc werken wij hard aan een ideaal: een wereld waarin kanker niet langer bestaat. lees meer

Over het Radboud Oncologie Fonds

Onderzoek helpt om minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor patiënten met kanker en hun naasten te bereiken. In het Radboudumc werken wij hard aan een ideaal: een wereld waarin steeds minder mensen overlijden aan kanker. Maar onderzoek kost veel geld. Als iedereen in onze regio helpt om meer onderzoek in het Radboudumc mogelijk te maken, dan zijn wij een stap dichterbij.

Het Radboud Oncologie Fonds was opgericht, in samenwerking met het KWF Kankerbestrijding, om Oost-Nederland meer te betrekken in de strijd tegen kanker.

Uw hulp maakt het verschil

Wilt u meer informatie over hoe u een financiële bijdrage kunt leveren? Ga naar de website van het Radboud Oncologie Fonds. Heeft u specifieke vragen over donaties, neem dan contact op met Marieke Kokkeler: (024) 366 83 28. naar de website

Contact Radboud Oncologie Fonds

fondsenwerving & relatiebeheer

(024) 366 83 28
contactformulier

Direct naar

  • Het Radboudumc Centrum voor Oncologie biedt iedere patiënt met kanker optimale, innovatieve zorg, afgestemd op zijn of haar behoeften.

    naar de afdeling

  • Medewerkers
  • Intranet