Locatie Arnhem adres en route

Bezoekadres

AKMA Campus Han
Ruitenberglaan 26
6826 CC Arnhem

Routebeschrijving

Reis naar Ruitenberglaan 26
Ga naar binnen bij: Tandheelkunde Arnhem

Uw afspraak voorbereiden

Heeft u binnenkort een afspraak bij Tandheelkunde? Op deze pagina vindt u alles wat u moet weten over uw afspraak bij onze afdeling. Bijvoorbeeld hoe u zich voor kunt bereiden en wat uw rechten en plichten zijn. Maar ook praktische informatie zoals hoe u hier kunt komen en waar u kunt parkeren.

Meenemen naar uw afspraak

 • Identiteitsbewijs
 • Verzekeringsbewijs
 • Actueel overzicht medicijnen
 • Verwijsbrief (als u deze heeft)

Afspraken Tandheelkunde gaan door wel maatregelen i.v.m. coronavirus

Het coronavirus vraagt om aangepaste maatregelen. Zo helpen we verspreiding van het virus tegen te gaan. lees meer

Afspraken Tandheelkunde gaan door wel maatregelen i.v.m. coronavirus

U kunt nog steeds bij ons terecht voor tandheelkundige zorg. Maar het coronavirus vraagt om aangepaste maatregelen. Zo helpen we verspreiding van het virus tegen te gaan. Lees voor uw afspraak onze maatregelen op www.radboudumc.nl/corona.

Daarnaast geldt voor uw afspraak bij Tandheelkunde:

 • U heeft geen dagpas nodig. We stellen een aantal vragen over uw gezondheid. Annuleer uw afspraak als u een van deze vragen met ‘ja’ beantwoordt. 
 • Kom alleen naar uw afspraak. Indien nodig mag maximaal 1 ouder of begeleider mee naar de afspraak.

Wanneer u acute klachten heeft, kunt u altijd telefonisch contact opnemen via telefoonnummer (024) 361 40 27.

Bereikbaarheid Tandheelkunde


Locatie Nijmegen adres en route

Ingang: Tandheelkunde
Verdieping: 0
Route: 308

bekijk route

Locatie Nijmegen adres en route

Bezoekadres

Philips van Leydenlaan 25
6525EX Nijmegen

Parkeer uw auto tegen normaal tarief (€1,60 per uur) op de parkeerplaats recht tegenover de ingang van het Tandheelkunde gebouw. Een dagkaart is bij de automaat te verkrijgen voor €8,-, hiermee kunt u 24 uur in en uit rijden. Een week- en een maandkaart zijn verkrijgbaar bij de Meldkamer, te vinden bij de hoofdingang van het ziekenhuis. Deze kaarten kosten €27,50 en €80,-. Vlak voor het gebouw van Tandheelkunde zijn 3 invalide parkeerplaatsen en 2 laden en lossen plaatsen waar de taxi even kan staan.

U kunt uw auto ook parkeren in de parkeergarage onder het Grotiusgebouw. Het tarief bedraagt €2,- per uur met een maximum van €10,-. Bij de betaalautomaten op het terrein kunnen de parkeerkaarten met pin of creditcard worden afgerekend. Contant betalen is niet mogelijk.

Met de fiets

Aan de linkerkant van het gebouw bevindt zich de fietsenkelder. Nadat u uw fiets heeft geparkeerd, kunt u vanuit de kelder via de “Patiënten ingang” het gebouw binnenkomen. Gelijk achter deze deur vindt u een lift die naar de begane grond, de eerste en de tweede verdieping leidt. Rechts om de hoek is de trap.
 
Op de begane grond komt u uit midden in het gebouw.
Voor gebruik van de aanmeldzuil dient u zich in de richting van de hoofdingang te begeven.

Huispostnummer: 309

 

Routebeschrijving

Reis naar Philips van Leydenlaan 25
Ga naar binnen bij: Tandheelkunde
Ga naar Verdieping 0 en volg route 308

Parkeertip

Voor de deur van Tandheelkunde is het aantal parkeerplaatsen beperkt. U kunt ook terecht in de parkeergarage van het Grotiusgebouw, op Montessorilaan 10.

Parkeer­plaatsen en parkeer­tarieven

In de parkeergarage bij de hoofdingang kunt u 24 uur per dag uw auto kwijt. U kunt betalen met de pinpas. lees meer

Parkeer­plaatsen en parkeer­tarieven

Hoofdingang

In de parkeergarage bij de hoofdingang kunt u 24 uur per dag uw auto kwijt. Bij de ingang van de garage neemt u een kaartje. In de parkeergarage bevinden zich vijf betaalautomaten. U kunt betalen met de pinpas. 

Hoofdingang (24 uur per dag)
Geert Grooteplein-Zuid 10
6525 GA Nijmegen

Elektrische auto’s

In de parkeergarage bij de hoofdingang zijn 4 plekken met oplaadpunten voor elektrische auto’s beschikbaar. U vindt deze plekken op verdieping -1 in de buurt van de afrit naar verdieping -2. 

Ingang oost en ingang west

Op de parkeerplaatsen Reinier Postlaan (Radboudumc oost) en Philips van Leijdenlaan (Radboudumc west) kunt u betalen met de pinpas. 

Ingang oost (van 7.00 tot 22.00 uur)
Reinier Postlaan 4
6525 GC Nijmegen
Aanrijroute Radboudumc oost via Reinier Postlaan

Ingang west

Parkeren bij hoofdingang (24 uur per dag)
Philips van Leydenlaan 15
6525 GA Nijmegen
Aanrijroute Radboudumc hoofdingang via Philips van Leydenlaan
 

Parkeertarieven

Uurtarief: €2,00
Dagtarief: €10,00

Bij de parkeerautomaten kunt u ook weekkaarten (€ 31,-), maandkaarten (€ 90,-) en 10-weken kaarten (€ 150,-) aanschaffen. U kunt bij ons alleen betalen met uw pinpas en niet met contact geld. Voor meer informatie over parkeren en parkeertarieven kunt u terecht bij de receptie/portier in de hal van het ziekenhuis. 


Fietsen­stallingen

Het Radboudumc heeft meerdere fietsenstallingen. Deze zijn zowel bedoeld voor bezoekers als voor het personeel. lees meer

Fietsen­stallingen

Het Radboudumc heeft meerdere fietsenstallingen. Deze zijn zowel bedoeld voor bezoekers als voor het personeel.

 • Hoofdingang (Geert Groteplein Zuid) 
 • Ingang west (Philips van Leydenlaan)
 • Ingang oost (Reinier Postlaan)
 • Tandheelkundegebouw (Philips van Leydenlaan) 

Werkwijze Tandheelkunde


Wachtkamer

De arts met wie u een afspraak heeft, haalt u op uit de wachtkamer. Wij proberen altijd op tijd te werken. Toch lopen afspraken soms onverwachts uit. lees verder

Wachtkamer

U wordt opgehaald uit de wachtkamer. Wij proberen op tijd te werken. Toch lopen afspraken soms onverwachts uit. Wacht u langer dan 20 minuten? Informeer dan bij de baliemedewerker(s) wat er aan de hand is. Zij kunnen meestal een indicatie geven van de actuele wachttijd.  
 
U helpt mee de wachttijden kort te houden door op tijd te zijn. Houd bijvoorbeeld rekening met files en de tijd die u nodig heeft om een parkeerplaats te vinden. Soms lijkt het alsof patiënten die later binnenkomen, toch eerder worden geholpen. Dit komt dan doordat patiënten op volgorde van afspraak worden geholpen en niet op volgorde van binnenkomst.

Onderzoek

Tijdens uw eerste afspraak stelt de arts u vragen over uw klachten, het beloop en bijvoorbeeld of deze klachten ook in uw familie voorkomen. Ook verricht de arts meestal lichamelijk onderzoek bij u.

lees meer

Onderzoek

Tijdens uw eerste afspraak stelt de arts u vragen over uw klachten, het beloop en bijvoorbeeld of deze klachten ook in uw familie voorkomen. Soms is meer onderzoek nodig, zoals röntgenfoto’s. Wij proberen te regelen dit meteen te doen. Als dat niet lukt, maken we een afspraak op een andere dag.

Tarieven en facturering

Als patiënt van de onderwijspraktijk Tandheelkunde ontvangt u een onderwijskorting. Facturering wordt gedaan door Netpoint Factoring.

lees meer

Tarieven en facturering

Hier vindt u tariefinformatie voor de verschillende behandelafdelingen binnen Tandheelkunde. Er is een financieel voordeel voor u als patiënt van de onderwijspraktijk Tandheelkunde, u ontvangt een onderwijskorting.

De onderwijskorting zorgt ervoor dat onze tarieven ongeveer 20% lager liggen dan bij een reguliere tandartspraktijk. Behandelingen in een specialistische afdeling kennen geen onderwijskorting. De facturen die u van ons krijgt kunt u indienen bij uw zorgverzekeraar. 

Facturen via Netpoint Factoring

Onze financiële administratie wordt georganiseerd door Netpoint Factoring. Netpoint stuurt uw rekening naar de zorgverzekeraar. Als het niet (volledig) wordt gedekt door uw verzekering ontvangt u van Netpoint de (rest)nota.

Patiënt in een umc


Gebruik van uw medische gegevens en overgebleven lichaams­materiaal

In sommige gevallen kunnen we uw medische gegevens of lichaamsmateriaal gebruiken voor wetenschappelijk onderzoek of onderwijs. lees meer

Meedoen aan wetenschap­pelijk onderzoek

In het Radboudumc behandelen en verplegen we patiënten. Daarnaast doen we medisch-wetenschappelijk onderzoek. Het doel hiervan is het vinden van oorzaken van aandoeningen en het vinden van betere behandelmethoden. U kunt gevraagd worden om aan zo’n onderzoek mee te doen. lees meer

Opleidings­ziekenhuis

Het Radboudumc is een opleidingsziekenhuis: wij leiden artsen op tot medisch specialist en bieden diverse specialistische verpleegkundige opleidingen. Dit betekent dat u naast specialisten en verpleegkundigen ook te maken kunt krijgen met medewerkers in opleiding. lees meer

Opleidings­ziekenhuis

Het Radboudumc is een opleidingsziekenhuis: wij leiden artsen op tot medisch specialist en bieden diverse specialistische verpleegkundige opleidingen. Dit betekent dat u  naast specialisten en verpleegkundigen ook te maken kunt krijgen met medewerkers in opleiding zoals arts-assistenten, co-assistenten en verpleegkundigen in opleiding.
 

Uw rechten en plichten


Het elektronisch delen van uw gegevens

Via mijnRadboud is het mogelijk om toestemming te geven om uw medische gegevens uit het Radboudumc elektronisch te delen met zorgverleners van andere ziekenhuizen. lees meer

Privacy

Het Radboudumc respecteert uw privacy en draagt er zorg voor dat uw persoonlijke gegevens altijd vertrouwelijk en in overeenstemming met de privacywetgeving worden behandeld. lees meer

Klachten

Wij proberen u goede, professionele zorg te geven. Toch kan het gebeuren dat u ergens niet tevreden over bent. Wij horen dat graag van u. Dan kunnen we er iets aan doen.

lees meer
 • Medewerkers
 • Intranet