Tarieven en facturering

Hier vindt u tariefinformatie voor de verschillende behandelafdelingen binnen Tandheelkunde. Er is een financieel voordeel voor u als patiënt van de onderwijspraktijk Tandheelkunde, u ontvangt een onderwijskorting.

De onderwijskorting zorgt ervoor dat onze tarieven ongeveer 20% lager liggen dan bij een reguliere tandartspraktijk. Behandelingen in een specialistische afdeling kennen geen onderwijskorting. De facturen die u van ons krijgt kunt u indienen bij uw zorgverzekeraar. 

Facturen via Netpoint Factoring

Wij hebben het verzenden en innen van onze declaraties uitbesteed aan Netpoint Factoring BV. Netpoint stuurt op ons verzoek de declaraties rechtstreeks naar uw zorgverzekeraar. Afhankelijk van uw verzekeringspolis ontvangt u een declaratie voor het (rest)bedrag. Wordt de behandeling volledig vergoedt, ontvangt u geen declaratie. Indien wij met u afspreken dat de declaratie per email gaat, ontvangt u per email een melding dat er een nieuwe (rest)declaratie klaar staat. Via deze melding kunt u direct via iDeal betalen of via een link inloggen in uw eigen omgeving in www.uwdeclaraties.nl. Hier vindt u een overzicht van uw declaraties, kunt u declaraties downloaden en kunt u reageren bij eventuele vragen. Ook kunt u bij vragen telefonisch contact opnemen met Netpoint tijdens werkdagen van 08:30 tot 17:00 via 0416-541509 (lokaal tarief).

Afdelingen Tandheelkunde Naar de onderwijspraktijk

Naar de onderwijspraktijk

Waarvoor kunt u terecht in de onderwijspraktijk? En wat betekent dat voor u? Wat is het verschil met reguliere tandheelkundige zorg? We leggen het graag uit.

lees meer

Naar de onderwijspraktijk

U kunt bij ons terecht voor controleafspraken en behandelingen. Van gaatjes vullen tot het maken van ingewikkelde kronen, bruggen en protheses. In onze onderwijspraktijk wordt u behandeld door studenten Tandheelkunde en Mondzorgkunde onder begeleiding van deskundige tandartsen en mondhygiënisten. Bij orthodontie wordt u behandeld door tandartsen in opleiding tot orthodontist.

Waarom naar het Radboudumc?

Waarom zou u kiezen voor een behandeling door professionals in opleiding bij het Radboudumc? Kiest u voor behandeling in onze onderwijspraktijk dan kunt u rekenen op:

 • De nieuwste technieken. Als onderdeel van een academisch ziekenhuis doen we voortdurend wetenschappelijk onderzoek. Daarmee houden wij onze kennis en kunde up-to-date, zodat we u de beste zorg kunnen bieden.
 • Alle specialisten onder één dak. Als blijkt dat u specialistische zorg nodig hebt, hebben wij daarvoor alle disciplines in huis. Denkt u bijvoorbeeld aan orthodontie, cosmetische behandelingen of behandeling van mensen met een beperking.
 • Professionals in opleiding. In onze praktijk wordt u behandeld door studenten in opleiding tot tandarts of mondhygiënist, tandartsen in opleiding tot orthodontist, of tandartsen gespecialiseerd in een onderdeel van de tandheelkunde. Uw deelname draagt bij aan hun ontwikkeling tot professional.
 • Financiëel voordeel. Voor behandeling in de onderwijspraktijk is er een onderwijskorting, waardoor onze tarieven ongeveer 20% lager liggen dan bij een reguliere praktijk.

Het verschil met een reguliere praktijk

De behandelingsduur is over het algemeen veel langer dan in een algemene praktijk. U wordt vaak door meerdere studenten behandeld en zij worden bijgestaan door professionals. Een behandeling kost meer tijd omdat de stappen van de student nauwkeurig bekeken worden. Het kan voorkomen dat u vaker moet terugkomen voor een afspraak.

De kwaliteit van de tandheelkundige zorg is hoog, juist omdat het proces belangrijk is voor de ontwikkeling van de studenten.

Arnhem of Nijmegen?

Die keuze is aan u! Beide locaties verzorgen dezelfde kwalitatieve tandheelkundige zorg. U kunt zelf aangeven welke praktijk uw voorkeur heeft wanneer u zich aanmeldt


Contact

Tandheelkunde is telefonisch bereikbaar via (024) 361 40 27.

lees meer

Contact

Afdeling Tandheelkunde

Telefonisch bereikbaar via T (024) 361 40 27, ma t/m vr 08.00 - 17.00 uur.
Bij het bellen volgt een keuzemenu. U kiest eerst '1' om aan te geven dat u als patiënt belt. Daarna kiest u één van de volgende opties:

 1. Onderwijspraktijk
 2. Centrum voor Bijzondere Tandheelkunde
 3. Orthodontie
 4. Mond-, Kaak- en Aangezichtschirurgie (MKA)
 5. Röntgen
 6. Centrum voor Complexe Tandheelkunde

Belt u als zorgverlener? Dan kiest u direct voor optie '2' en volgt daarna een keuzemenu.

JTV mondzorg voor kids

Telefonisch bereikbaar via T (024) 388 94 03, ma t/m vr 08.00 - 17.00 uur.


Waarom naar het Radboudumc?

 • Alle specialisten onder 1 dak;
 • de nieuwste technieken;
 • studenten in opleiding tot tandarts of mondhygiënist.
lees meer

Waarom naar het Radboudumc?

Kiest u voor behandeling in onze praktijk, dan kunt u rekenen op:

 • De nieuwste technieken: Wij zijn onderdeel van een academisch ziekenhuis en doen voortdurend wetenschappelijk onderzoek. Daarmee houden wij onze kennis en kunde up-to-date, zodat we u de beste zorg kunnen bieden. 
 • Alle specialisten onder één dak: Als blijkt dat u specialistische zorg nodig hebt, hebben wij daarvoor alle disciplines in huis. Denkt u bijvoorbeeld aan orthodontie, cosmetische behandelingen of behandeling van gehandicapten.
 • In onze praktijk wordt u behandeld door studenten in opleiding tot tandarts of mondhygiënist, tandartsen in opleiding tot orthodontist of tandartsen gespecialiseerd in een onderdeel van de tandheelkunde.

Praktische informatieLocatie Arnhem adres en route

Bezoekadres

AKMA Campus Han
Ruitenberglaan 26
6826 CC Arnhem

Routebeschrijving

Reis naar Ruitenberglaan 26
Ga naar binnen bij: Tandheelkunde Arnhem

Locatie Nijmegen adres en route

Ingang: Tandheelkunde
Verdieping: 0
Route: 308

bekijk route

Locatie Nijmegen adres en route

Bezoekadres

Philips van Leydenlaan 25
6525EX Nijmegen

Parkeer uw auto tegen normaal tarief (€2,30 per uur) op de parkeerplaats recht tegenover de ingang van het Tandheelkunde gebouw. Een dagkaart is bij de automaat te verkrijgen voor €11,50, hiermee kunt u 24 uur in en uit rijden. Een week- en een maandkaart zijn verkrijgbaar bij de Meldkamer, te vinden bij de hoofdingang van het ziekenhuis. Deze kaarten kosten €31,- en €90,-. Vlak voor het gebouw van Tandheelkunde zijn 3 invalide parkeerplaatsen en 2 laden en lossen plaatsen waar de taxi even kan staan.

U kunt uw auto ook parkeren in de parkeergarage onder het Grotiusgebouw. Het tarief bedraagt €2,- per uur met een maximum van €10,-. Bij de betaalautomaten op het terrein kunnen de parkeerkaarten met pin of creditcard worden afgerekend. Contant betalen is niet mogelijk.

Met de fiets

Aan de linkerkant van het gebouw bevindt zich de fietsenkelder. Nadat u uw fiets heeft geparkeerd, kunt u vanuit de kelder via de “Patiënten ingang” het gebouw binnenkomen. Gelijk achter deze deur vindt u een lift die naar de begane grond, de eerste en de tweede verdieping leidt. Rechts om de hoek is de trap.
 
Op de begane grond komt u uit midden in het gebouw.
Voor gebruik van de aanmeldzuil dient u zich in de richting van de hoofdingang te begeven.

Huispostnummer: 309

Routebeschrijving

Reis naar Philips van Leydenlaan 25
Ga naar binnen bij: Tandheelkunde
Ga naar Verdieping 0 en volg route 308

Tarieven en facturering

Als patiënt van de onderwijspraktijk Tandheelkunde ontvangt u een onderwijskorting. Facturering wordt gedaan door Netpoint Factoring.

lees meer
 • Medewerkers
 • Intranet