Helpdesk

Heeft u vragen over het onderzoek?
Neem dan gerust contact op met het onderzoeksteam via onze helpdesk.
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag
van 08.30-10.00 uur en van 13.30-15.30 uur.

Buiten openingstijden kunt u wel mailen of de voicemail inspreken, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.
* Wij zijn gesloten op Nieuwjaarsdag, 2e Paasdag, Koningsdag, Hemelvaartsdag, 2e Pinksterdag en 2e Kerstdag


Contact

Uw vraag kunt u stellen telefonisch of via onderstaand formulier.
(0)24 808 01 41
naar pagina

Adres en route

Radboudumc Ingang Oost Reinier Postlaan 4, Nijmegen.
Informatie over hoe hier te komen of parkeren vind u hier.

Meer info

Adres en route

Ingang Oost
U gaat naar uw afspraak via Ingang Oost van het Radboudumc.

Bezoekadres
Reinier Postlaan 4
6525 GC Nijmegen

Binnen volgt u route 914 naar het Expertisecentrum voor Parkinson en Bewegingsstoornissen (op de eerste verdieping). U hoeft zich niet te melden bij een balie. U kunt gewoon plaatsnemen in de wachtkamer en wordt opgehaald door uw assessor.

Route per auto     Route met OV

Parkeren
Ingang Oost is geopend van 6.30 tot 20.30 uur. Op de parkeerplaats Reinier Postlaan (Radboudumc oost) kunt u betalen met de pinpas of contanten.

Invalidenparkeerplaatsen
Op ons terrein is volop gelegenheid voor mindervaliden om te parkeren. U heeft om daarvan gebruik te maken wel een gehandicaptenparkeerkaart nodig.
 

Rolstoel
Bij ingang Oost kunt u een rolstoel lenen. U kunt een rolstoel meenemen door een munt van € 1 in te werpen. Deze krijgt u terug als u de rolstoel weer terugplaatst.

Postadres
Post aan de afdeling Research Support kunt u sturen naar:

Radboudumc
Afdeling neurologie R914
T.a.v. Researsch Support
Postbus 9101
6500 HB Nijmegen

Plattegrond Radboudumc


Veelgestelde vragen

Heeft u vragen? Het kan zijn dat uw vraag al beantwoord wordt tussen de veelgestelde vragen over verschillende onderzoeken. 

lees meer

Veelgestelde vragen

Heeft u vragen? Het kan zijn dat uw vraag al beantwoord wordt tussen de veelgestelde vragen over verschillende onderzoeken.


  • Deelname aan het onderzoek heeft voor u geen direct voordeel. U ontvangt geen persoonlijke informatie over de uitkomsten van het onderzoek. Daarnaast is het onderzoek niet bedoeld om uw ziekte te behandelen.

    Deelname aan het onderzoek levert u mogelijk wel indirect voordeel op. Uw gegevens leveren namelijk een bijdrage aan nieuwe inzichten in de ziekte van Parkinson. Deze inzichten kunnen bijdragen aan het verbeteren van bestaande behandelingen. Op basis van de verzamelde informatie hopen we patiënten in de toekomst nauwkeurigere en persoonsgerichte behandelingen te kunnen geven. Mogelijk hebben u en andere mensen met de ziekte van Parkinson in de toekomst dus profijt van de Parkinson Op Maat-studie. U krijgt geen recht op licenties op eventuele producten die worden ontwikkeld nadat u aan dit onderzoek heeft deelgenomen.

    Om u voor uw inspanningen te bedanken, bieden wij u de Parkinson Vraagbaak aan. De Parkinson Vraagbaak geeft antwoord op prangende vragen in de eerste fase van de ziekte van Parkinson. Als deelnemer aan de Parkinson Op Maat-studie kunt u uw vragen indienen, welke vervolgens worden beantwoord in korte video’s. Het doel van de Parkinson Vraagbaak is om iedereen die kort geleden gediagnosticeerd is te voorzien van extra informatie over de ziekte.

  • Medewerkers
  • Intranet