11 januari 2022

Grenzeloos leren

Wat betekent leren voor jou? Welke ruimte geef jij jouw studenten? Tijdens ‘De Onderwijsdagen’ van 21 maart tot en met 25 maart 2022 dagen we je uit om over deze vragen na te denken. Het evenement wordt georganiseerd door de Radboud Universiteit, HAN University of Applied Sciences, het Radboudumc en ROC Nijmegen. Samen presenteren wij binnen het thema ‘grenzeloos leren’ vijf dagen lang een veelzijdig online en on campus programma. Als onderwijsprofessional ben jij van harte uitgenodigd om deel te nemen aan het evenement.  

Wat kun je van de onderwijsdagen verwachten?

Elke dag begint met een liveshow met reportages en spraakmakende gasten. Zo starten we elke dag samen op en kijken we naar de stand van ons onderwijs. Hoe maken we grenzeloos leren mogelijk? Met welke uitdagingen hebben we in het onderwijs te maken? Welke tips hebben docenten hierin voor elkaar?  

Vervolgens kun je aanschuiven bij inspirerende keynotes, workshops en discussies die we binnen de subthema's belichten: Leren op de werkplek, een leven lang leren, diversiteit in het onderwijs, interdisciplinair onderwijs en interprofessioneel leren. 

Door de unieke samenwerking met andere onderwijsinstellingen, bieden we je een afwisselend programma aan. Centraal staan kennisuitwisseling, het opdoen van nieuwe inzichten en samen met collega's nadenken over nieuwe vormen van onderwijs. Onze keynotes geven daaraan een boost.

Ben jij erbij?

Zet de Onderwijsdagen van 21 t/m 25 maart 2022 alvast in je agenda. Eind januari delen we de aanmeldlink en kun je je aanmelden voor het evenement. 

  • Meer weten over deze onderwerpen? Klik dan via onderstaande buttons door naar meer nieuws.

    Health Academy docenten

Meer nieuws

  • Medewerkers
  • Intranet