Onderwijs Doelgroepen Docenten en begeleiders Nieuws Save the date: de Onderwijsdagen 2024

15 december 2023

Van 18 tot en met 21 maart zijn de Onderwijsdagen. De organisatie ligt in handen van Radboud Teaching and Learning Centre samen met HAN University of Applied Sciences, ROC Nijmegen en het Radboudumc. Het thema is ‘Samen bewegen naar de toekomst’. Het evenement vindt plaats in Nijmegen en is gratis te bezoeken.

Samen bewegen naar de toekomst

Tijdens De Onderwijsdagen staan we stil bij wat de veranderende wereld van onze studenten en ons onderwijs vraagt. We zullen transities in onze samenleving duiden en proberen trends in het onderwijs tastbaar te maken. Centraal staan kennisuitwisseling, het opdoen van nieuwe inzichten en samen met collega's nadenken over passende vormen van onderwijs. De activiteiten en workshops zijn zowel online als live op de verschillende campussen.

Organiseer een workshop of activiteit

Heb je suggesties voor inspirerende lezingen en workshops? Zou je zelf een activiteit willen organiseren? Alles is mogelijk en alle ideeën zijn welkom! Aanmelden van een activiteit kan tot en met 21 december via dit formulier: Ideeën voor sessies tijdens de Onderwijsdagen. Je kunt je idee ook bespreken met Sander Datema.  

Meer informatie

Kijk op De Onderwijsdagen | Radboud Universiteit (ru.nl) voor een impressie van de voorgaande editie.

  • Meer weten over deze onderwerpen? Klik dan via onderstaande buttons door naar meer nieuws.

    Health Academy docenten

Meer nieuws

  • Medewerkers
  • Intranet