Onderwijs Doelgroepen Docenten en begeleiders Nieuws Save the date: de Onderwijsmarkt 2024

5 februari 2024

Werk je als docent of ben je nauw betrokken bij het onderwijs? Blok dan donderdagmiddag 30 mei 2024 in je agenda. Die middag organiseert de Radboudumc Health Academy voor het tweede jaar op rij de Onderwijsmarkt. Deze duurt van 12.00 tot 16.00 uur en vindt plaats in het Experience Center.

Leren in een veranderende wereld

Onderwijs is altijd in ontwikkeling en als Radboudumc lopen we graag voorop. Het thema van de onderwijsmarkt is dit jaar ‘leren in een veranderende wereld’.

Deze verandering zien we op meerdere vlakken. Aan de ene kant zoomen we in op technologische vernieuwingen die allerlei kansen bieden voor het onderwijs. Denk aan XR, gamification en AI. Aan de andere kant merken we ook dat studenten andere behoeften hebben dan een aantal jaren geleden: de collegezaal wordt ingeruild voor een online les en het sociale leven naast de studie wordt steeds belangrijker. Hoe ga je als docent om met deze nieuwe werkelijkheid? Wat kun je leren van andere docenten en van de studenten zelf? Aan de hand van interessante workshops inspireren we je en delen we kennis. Op de Onderwijsmarkt kun je in gesprek gaan met vakgenoten en je laten boeien door onderwijstrends.

Voor wie?

De Onderwijsmarkt is voor alle docenten die werken voor het Radboudumc en medewerkers van het onderwijsinstituut. Het maakt daarbij niet uit of je betrokken bent vanuit de academische opleidingen of bijvoorbeeld de verpleegkundige vervolgopleidingen. Studenten en andere medewerkers die geïnteresseerd zijn, zijn ook van harte welkom.

Meer informatie

Nieuwsgierig hoe zo’n onderwijsmarkt eruitziet? Bekijk dan de aftermovie van de editie van 2023 op Onderwijsmarkt 2024. Hier vind je binnenkort ook het hele programma.

  • Meer weten over deze onderwerpen? Klik dan via onderstaande buttons door naar meer nieuws.

    Health Academy docenten

Meer nieuws


Save the date: de Onderwijsdagen 2024 van 18 t/m 21 maart

15 december 2023

Het thema is 'Samen bewegen naar de toekomst'. Wil je een workshop aanmelden? Dat kan t/m 21 december.

lees meer

Workshop: Onsamenhangende werkstukken vol met fouten wat doe je hiermee als docent?

18 oktober 2023

Radboud in’to Languages kan deze workshop voor groepen docenten van een vakgroep of opleiding kosteloos verzorgen dankzij het taalbeleidbudget van het college van bestuur.

lees meer
  • Medewerkers
  • Intranet