2 februari 2022

Van 21 tot en met 25 maart 2022 vinden ze weer plaats: De Onderwijsdagen! Dit evenement organiseert de Radboud Universiteit samen met de Hogeschool Arnhem-Nijmegen, ROC Nijmegen en het Radboudumc.  

Wat kun je verwachten? 

Het thema is ‘grenzeloos leren’ en daarmee kijken we met een brede blik naar leren en onderwijs. Elke ochtend beginnen we met een talkshow met reportages en spraakmakende gasten. Zo starten we de dag samen op en kijken we naar de stand van ons onderwijs. Hoe maken we grenzeloos leren mogelijk? Met welke uitdagingen hebben we in het onderwijs te maken? Welke tips hebben we hierin voor elkaar?   

Vervolgens kun je aanschuiven bij keynotes en workshops, waarin we vanuit verschillende invalshoeken naar leren en onderwijs kijken: leren op de werkplek, een leven lang leren, diversiteit in het onderwijs, interdisciplinair onderwijs en interprofessioneel leren.   

Waarom mag je dit niet missen?

Door de unieke samenwerking met andere onderwijsinstellingen, kun je jouw eigen grenzen verleggen en kennis maken met docenten en onderzoekers van andere opleidingen. Centraal staan kennisuitwisseling, het opdoen van nieuwe inzichten en samen met collega's nadenken over nieuwe vormen van onderwijs. Veel sessies zijn online te volgen en op die manier kun je aansluiten wanneer je wilt. Ook al heb je tussendoor maar een uurtje, dan kun je in veel gevallen toch meedoen!  

Doe mee!

We maken voor het evenement gebruik van het online platform Tactile. Hierop kun je je aanmelden voor de Onderwijsdagen en je straks ook inschrijven voor de afzonderlijke workshops. Tijdens de Onderwijsdagen is het platform beschikbaar als website en mobiele app. Zo heb je een digitaal programmaboekje en plattegrond altijd bij de hand! 

Meld je aan en maak alvast een account aan voor het platform

Let op: de aanmeldlink werkt niet in Internet Explorer. Kopieer de link naar Chrome en dan werkt het wel. Na aanmelding voor de Onderwijsdagen ontvang je automatisch een bevestiging per e-mail. Het kan zijn dat deze in de map ‘ongewenste e-mail' belandt. Na aanmelding brengen we je per mail op de hoogte wanneer je je kunt aanmelden voor de workshops en andere activiteiten. 

  • Meer weten over deze onderwerpen? Klik dan via onderstaande buttons door naar meer nieuws.

    Health Academy docenten

Meer nieuws

  • Medewerkers
  • Intranet