6 oktober 2021

Ieder jaar wordt op de Medische Faculteit in Nijmegen de Ouderdag georganiseerd, die mede mogelijk wordt gemaakt door de medewerking van enthousiaste docenten van het Radboudumc. Dit jaar is de Ouderdag op zondag 24 oktober. In tegenstelling tot afgelopen jaar, vindt de Ouderdag nu fysiek plaats.

Ouders bezoeken medische faculteit

Studenten nemen hun ouders mee naar de faculteit, waar ze kennismaken met de studieomgeving van hun zoon of dochter en het onderwijs op de medische faculteit. Samen met docenten die een workshop geven in het kader van hun specialiteit, wordt er een leuke dag van gemaakt.

Thema: Medisch Tijdreizen

De Ouderdagcommissie die bestaat uit negen studenten, heeft gekozen voor het thema ‘Medisch tijdreizen’. Het brede thema geeft veel mogelijkheden tot een eigen invulling van een workshop.

Vier workshop rondes

Er zijn vier tijdslots waarin workshops worden gegeven. Elke workshopronde duurt ongeveer 40 minuten, waarbij vijf minuten opstart/wisseltijd ingeroosterd wordt. Een workshop wordt gegeven voor ongeveer 20 tot 40 studenten Geneeskunde en Biomedische Wetenschappen en hun ouders. De tijden van de workshops zijn: 

  • Workshopronde 1: 12:15 - 13:15        
  • Workshopronde 2: 13:30 - 14:10       
  • Workshopronde 3: 14:20 - 15:00     
  • Workshopronde 4: 15:10 - 15:50        

Wil jij een workshop verzorgen?

Vind je het leuk om op deze dag een (of meerdere) workshop te verzorgen? Laat dit dan weten via ouderdag@mfvn.nl of neem telefonisch contact op met Sophie: 06-23382773

Voor het samenstellen van het programma, is het fijn om van tevoren te weten welke invulling je wilt geven aan de workshop.

  • Meer weten over deze onderwerpen? Klik dan via onderstaande buttons door naar meer nieuws.

    Health Academy docenten

Meer nieuws

  • Medewerkers
  • Intranet