Over de VKDNR masterclass Ouderparticipatie, ook dat (nog)?!, 8 maart 2024

Deze masterclass wordt georganiseerd in nauwe samenwerking met ouders, en met onder andere collega’s van de Vrije Universiteit Amsterdam en het Kenniscentrum Revalidatiegeneeskunde Utrecht (KCRU), het onderzoeks- en innovatiecentrum van UMC Utrecht Hersencentrum en de Hoogstraat Revalidatie, met veel kennis en expertise op dit terrein. Het Gezin is één van de onderzoeksthema’s van het KCRU, met diverse studies gericht op verbetering van zorg voor gezinnen, en samenwerking met ouders en jongeren als centraal uitgangspunt.      

Verschillende gerenommeerde experts en onderzoekers op dit gebied zullen in een ‘duo presentatie’ met een ouder een lezing of workshop geven over dit onderwerp.

De dag zal hybride worden vorm gegeven. Er is behalve ‘live’ aanwezigheid dus ook de mogelijkheid om de dag digitaal te volgen. Behalve professionals zijn voor deze Masterclass expliciet ook ouders uitgenodigd om deel te nemen.

Doelen van de dag:

  • Awareness creëren: “Wat betekent ouderparticipatie nu voor mij en wat is daar de winst van, maar welke valkuilen kan dat ook hebben?”
  • Aanzet tot kennis en handvatten voor wat betreft vaardigheden die nodig zijn om te komen tot wederzijdse participatie;
  • Verbinden van ouders en professionals, in gesprek gaan, naar elkaar luisteren en leren van elkaar.
     
Onderwijs Alle events

Bekijk hieronder alle events van de Radboudumc Health Academy.

Wilt u zelf een event organiseren? Neem dan contact met ons op.

Resultaten (8)

Filter


E-mailalert instellen

Er is een mail verstuurd. Klik op de link in de mail om je e-mailalert te activeren.
Er is iets misgegaan
Er is iets misgegaan bij het opvragen van deze pagina
E-mailadres *
  • Wilt u e-mail updates ontvangen?

    Selecteer hier hoe vaak je e-mailalerts wil ontvangen.

  • Medewerkers
  • Intranet