Onderwijs Alle scholingen OK symposium: Our future is now

Over het symposium

Het OK symposium ‘our future is now’ is een jaarlijks terugkerend symposium voor en door operatieassistenten, anesthesiemedewerkers en verkoeververpleegkundigen. De volgende editie vindt plaats op 7 oktober 2023. Alle operatieassistenten, anesthesiemedewerkers en verkoeververpleegkundigen in Nederland zijn van harte welkom! Uiteraard zal het symposium ook aankomend jaar weer innovatief, praktisch en interactief van aard zijn. Binnenkort wordt het thema van de editie bekend gemaakt, dus Houd deze website, Facebook- en instagram-pagina in de gaten voor meer informatie!

lees meer

Over het symposium

Het OK symposium ‘our future is now’ is een jaarlijks terugkerend symposium voor en door operatieassistenten, anesthesiemedewerkers en verkoeververpleegkundigen. De volgende editie vindt plaats op 7 oktober 2023. Alle operatieassistenten, anesthesiemedewerkers en verkoeververpleegkundigen in Nederland zijn van harte welkom! Uiteraard zal het symposium ook aankomend jaar weer innovatief, praktisch en interactief van aard zijn.

Binnenkort wordt het thema van de editie bekend gemaakt, dus houd deze website, Facebook- en instagram-pagina in de gaten voor meer informatie!


Save the date! zaterdag 7 oktober 2023 is het zover

Pak de agenda er alvast bij en blok 7 oktober, want dan vindt het jaarlijkse OK symposium weer plaats.

Meld je aan!

Inschrijven kan via de knop hieronder. Let op:  bij annulering tot 30 dagen voor aanvang van het event wordt 35 euro administratiekosten in rekening gebracht. Bij annulering binnen 30 dagen voor aanvang van het event of bij No show wordt geen geld gerestitueerd.

aanmelden

Contact

Afdeling Operatiekamers

oksymposium@radboudumc.nl
(024) 365 15 60
contactformulier

In het kort

  • Operatieassistenten, anesthesiemedewerkers en verkoeverkamer-verpleegkundigen.


Locatie

Symposium 2023: Experience center Radboudumc.

Ingang: Experience Center

bekijk route

Locatie

Bezoekadres

Geert Grooteplein 15
6525 EZ Nijmegen

Routebeschrijving

Reis naar Geert Grooteplein 15
Ga naar binnen bij: Experience Center

Meer informatie

  • Medewerkers
  • Intranet