Onderwijs Scholingen OK-symposium Our future is now

Over het symposium

Dit symposium gaat over innovatie in de zorg en is georganiseerd door en voor OK-medewerkers. Er zullen verschillende lezingen, workshops en rondleidingen zijn gedurende de dag.

lees meer

Over het symposium

Op zaterdag 24 november 2018 organiseren wij het eerste Radboudumc OK-symposium. Dit symposium gaat over innovatie in de zorg en is georganiseerd door en voor OK-medewerkers. Alle operatieassistenten, anesthesiemedewerkers en verkoeverkamer-verpleegkundigen in Nederland zijn van harte welkom.

Tijdens het symposium staan innovaties in de zorg centraal. Er zullen verschillende lezingen, workshops en rondleidingen zijn gedurende de dag.

In het kort

  • Operatieassistenten, anesthesiemedewerkers en verkoeverkamer-verpleegkundigen.


Programma

U vindt het programma via onderstaande knop in een pdf bestand download het programma


Overzicht presentaties en sprekers


  • Tijdens de workshops op het OK-complex van het Radboudumc bezoek je drie (hybride) operatiekamers waar diverse workshops gegeven worden over innovatieve onderwerpen; verschillende operaties en de bijbehorende apparatuur. Deze workshops bevatten zowel een praktisch als theoretisch deel en is voor alle operatiekamermedewerkers erg interessant, een exclusief kijkje op de OK van het Radboudumc!


Contact

Afdeling Operatiekamers

(024) 365 15 60
Contact

Locatie

Ingang: Studiecentrum
Route: 99

bekijk route

Locatie

Bezoekadres

Studiecentrum
Geert Grooteplein 21
6525 EZ Nijmegen

Routebeschrijving

Reis naar Geert Grooteplein 21
Ga naar binnen bij: Studiecentrum
Volg route 99
  • Snel naar