Over All4Small

All4Small is een initiatief van de afdeling Neonatologie (zorg voor zieke en/of te vroeg geboren pasgeborenen) van het Amalia kinderziekenhuis. Wij willen via structurele sponsorwerving geld inzamelen voor onderzoek. lees meer

Over All4Small

All4Small is een initiatief van de afdeling Neonatologie (zorg voor zieke en/of te vroeg geboren pasgeborenen) van het Amalia kinderziekenhuis. Wij willen via structurele sponsorwerving geld inzamelen voor onderzoek.

Onderzoek

We willen met name onderzoek doen naar de bloedsomloop bij neonaten. De kennis die daarbij wordt opgedaan dient als basis om de behandeling van de aan onze zorg toevertrouwde kinderen stelselmatig te verbeteren. Daarbij krijgt het individuele kind een betere start van het leven. Ook hopen we daarmee de kosten van de gezondheidszorg voor deze kinderen terug te dringen. 

Kijk voor meer informatie op de website www.all4small.nl.

Sponsoren All4Small

Je kunt All4Small sponsoren. Hier kun je een donatie doen of je kunt een bijdrage overmaken op IBAN NL84ABNA0248690655 t.n.v. Stichting Radboud Fonds, o.v.v. kp307652 All4Small. Meer informatie over All4Small vind je op www.all4small.nl.

naar het formulier

Facebook

Bezoek onze Facebookpagina voor meer informatie over All4Small.

  • Medewerkers
  • Intranet