Welkom bij het Radboudumc waar kunnen wij u mee helpen?

ik zoek
  • mijn aandoening
  • een afdeling
  • resultaten
  • mijn onderzoek of behandeling
  • hoe ik bij het Radboudumc kom

Uw afspraak bij het Radboudumc

Heeft u binnenkort een afspraak in het Radboudumc? Op deze pagina vindt u alles wat u moet weten over uw afspraak in ons ziekenhuis.

lees meer

Bereikbaarheid Radboudumc

Het Radboudumc heeft meerdere ingangen met verschillende adressen. Bekijk de informatie over bereikbaarheid, parkeren en fietsenstallingen.

lees meer

mijnRadboud uw persoonlijke patiëntendossier

Bij de centrale inschrijfbalie kunt u mijnRadboud activeren. Dit is uw persoonlijke medische dossier dat u online kunt inzien. Met mijnRadboud kunt u bijvoorbeeld afspraken maken of uitslagen inzien.

lees meer

Werken bij het Radboudumc

Het Radboudumc wil voorop lopen in de ontwikkeling van innovatieve, duurzame en betaalbare gezondheidszorg. Wil jij samen met ons het verschil maken?

lees meer

Uw opname

Wordt u binnenkort opgenomen op een van onze verpleegafdelingen? Of bent u met spoed bij ons opgenomen? Dan komt er veel op u af. Hier vindt u informatie over het voorbereiden op een opname, de opnamedag, uw verblijf en uw ontslag.

lees meer

Voorzieningen

Tijdens uw bezoek of opname kunt u gebruikmaken van de diverse voorzieningen van het Radboudumc.

lees meer

Rechten en plichten

Uw belangrijkste rechten en plichten als patiënt zijn vastgelegd in wetten, onder andere in de Wet op Geneeskundige Behandelingsovereenkomst (WGBO).

lees meer

Kosten van zorg

Komt u voor een onderzoek of behandeling naar het Radboudumc? Dan is het belangrijk om in uw polisvoorwaarden te kijken of de kosten van uw behandeling worden vergoed.

lees meer

Uitgelicht


Aios kinder­geneeskunde opnieuw de beste

De artsen in opleiding tot specialist (aios) kindergeneeskunde van het Radboudumc Amalia kinderziekenhuis komen voor de 5e keer op rij als beste uit de bus bij de landelijke toets kindergeneeskunde van de Nederlandse Vereniging voor Kindergeneeskunde (NVK).

lees meer

Aios kinder­geneeskunde opnieuw de beste

De artsen in opleiding tot specialist (aios) kindergeneeskunde van het Radboudumc Amalia kinderziekenhuis komen voor de vijfde keer op rij als beste uit de bus bij de landelijke toets kindergeneeskunde van de Nederlandse Vereniging voor Kindergeneeskunde (NVK).

De leerstof voor aois is verdeeld in afzonderlijke vakken waarbij elk vak is opgesplitst in onderdelen die achtereenvolgens behandeld worden. Dit zogeheten cursorisch onderwijs wordt de aois kindergeneeskunde aangeboden met als doel de theoretische kennis te ontwikkelen die nodig is om een goed algemeen kinderarts te worden. De onderwerpen, leerdoelen en leerstof van het onderwijs worden landelijk vastgesteld door de NVK. Toetsing van de leerstof vindt plaats na afloop van een halfjaarlijks thema.
 
Kinderarts Janiëlle van Alfen is betrokken bij het onderwijs aan de aios kindergeneeskunde: “Wij zijn trots op onze specialisten in de dop en op alle stafleden vanwege hun bijdrage en continue inzet voor onze artsen in opleiding.”

Tandheelkunde nummer 41

Tandheelkunde staat op nummer 41 in de ranglijst van beste tandheelkundevakgroepen in de wereld. Dit staat in de QS World University Rankings.

wereldranglijst

Thomas Maal genomineerd

Het tijdschrift New Scientist presenteert 25 genomineerden die meedingen naar de prijs voor het grootste wetenschapstalent van 2017. Coördinator van het 3D-lab, Thomas Maal, is één van de genomineerden.

stemmen
inloggen