Uw afspraak bij het Radboudumc

Heeft u binnenkort een afspraak in het Radboudumc? Op deze pagina vindt u alles wat u moet weten over uw afspraak in ons ziekenhuis.

lees meer

Contact

Ons algemene telefoonnummer is (024) 361 11 11. Bekijk onze andere contactmogelijkheden.

lees meer

Bereikbaar­heid Radboudumc

Het Radboudumc heeft meerdere ingangen met verschillende adressen. Bekijk de informatie over bereikbaarheid, parkeren en fietsenstallingen.

lees meer

Uw opname

Wordt u binnenkort opgenomen op een van onze verpleegafdelingen? Of bent u met spoed bij ons opgenomen? Dan komt er veel op u af. Hier vindt u informatie over het voorbereiden op een opname, de opnamedag, uw verblijf en uw ontslag.

lees meer

mijnRadboud uw persoonlijke patiënten­dossier

Bij de centrale inschrijfbalie kunt u mijnRadboud activeren. Dit is uw persoonlijke medische dossier dat u online kunt inzien. Met mijnRadboud kunt u bijvoorbeeld afspraken maken of uitslagen inzien.

lees meer

Werken bij het Radboudumc

Het Radboudumc wil voorop lopen in de ontwikkeling van innovatieve, duurzame en betaalbare gezondheidszorg. Wil jij samen met ons het verschil maken?

lees meer

Voor­zieningen

Tijdens uw bezoek of opname kunt u gebruikmaken van de diverse voorzieningen van het Radboudumc.

lees meer

Rechten en plichten

Uw belangrijkste rechten en plichten als patiënt zijn vastgelegd in wetten, onder andere in de Wet op Geneeskundige Behandelingsovereenkomst (WGBO).

lees meer

Kosten van zorg

Komt u voor een onderzoek of behandeling naar het Radboudumc? Dan is het belangrijk om in uw polisvoorwaarden te kijken of de kosten van uw behandeling worden vergoed.

lees meer

Uitgelicht


Werkzaam­heden hoofdingang

Het gebied voor de hoofdingang gaat op de schop. Dit geeft overlast tot eind juli. De parkeergarage, hoofdingang en apotheek blijven bereikbaar.

lees meer

Werkzaam­heden hoofdingang

Nieuw gebied hoofdingang

We willen graag dat patiënten en bezoekers makkelijk de weg naar onze hoofdingang vinden. Daarom gaat het gebied voor de hoofdingang op de schop. Er komt een nieuwe toegangsweg met rotonde, luifel en beplanting. Dit geeft overlast van half juni tot eind juli. In deze periode is steeds een gedeelte van de weg naar de parkeergarage afgesloten. De hoofdingang, apotheek en de parkeergarage blijven bereikbaar. Ook blijft het mogelijk patiënten voor de deur af te zetten en in noodgevallen voor de deur te parkeren.
 

Parkeerplaatsen

Van maandag 23 juli tot en met zaterdag 18 augustus is slechts een deel van de parkeergarage beschikbaar. Om ervoor te zorgen dat patiënten en bezoekers toch hun auto kunnen parkeren, zijn er in deze periode parkeerplaatsen aan de Sint Annastraat  beschikbaar. Volg hiervoor de borden. 

 


Gezond Bewegen onderzoek tijdens Vierdaagse

Meer dan de helft van de Nederlands bevolking beweegt niet genoeg. Terwijl bewegen toch belangrijk is voor zowel gezonde mensen als patiënten. Wij doen onderzoek naar Gezond Bewegen.

dossier Gezond Bewegen

Nieuw magazine Verb1nd

Het nieuwe magazine Verb1nd, gemaakt met én voor onze eerstelijnspartners, biedt een mix van actuele ontwikkelingen, achtergrondinformatie en innovatie. Over zorg, onderwijs en onderzoek in onze regio, maar vooral over onze transmurale samenwerking.

lees meer

Amalia kinder­ziekenhuis

Het Amalia kinderziekenhuis is onderdeel van het Radboudumc. Jaarlijks behandelen wij ongeveer 22.000 kinderen tussen 0 en 18 jaar.

lees meer
  • Snel naar