Welkom bij het Radboudumc waar kunnen wij u mee helpen?

ik zoek
  • mijn aandoening
  • een afdeling
  • resultaten
  • mijn onderzoek of behandeling
  • hoe ik bij het Radboudumc kom

Uw afspraak bij het Radboudumc

Heeft u binnenkort een afspraak in het Radboudumc? Op deze pagina vindt u alles wat u moet weten over uw afspraak in ons ziekenhuis.

lees meer

Contact

Ons algemene telefoonnummer is (024) 361 11 11. Bekijk onze andere contactmogelijkheden.

lees meer

Bereikbaar­heid Radboudumc

Het Radboudumc heeft meerdere ingangen met verschillende adressen. Bekijk de informatie over bereikbaarheid, parkeren en fietsenstallingen.

lees meer

mijnRadboud uw persoonlijke patiënten­dossier

Bij de centrale inschrijfbalie kunt u mijnRadboud activeren. Dit is uw persoonlijke medische dossier dat u online kunt inzien. Met mijnRadboud kunt u bijvoorbeeld afspraken maken of uitslagen inzien.

lees meer

Uw opname

Wordt u binnenkort opgenomen op een van onze verpleegafdelingen? Of bent u met spoed bij ons opgenomen? Dan komt er veel op u af. Hier vindt u informatie over het voorbereiden op een opname, de opnamedag, uw verblijf en uw ontslag.

lees meer

Werken bij het Radboudumc

Het Radboudumc wil voorop lopen in de ontwikkeling van innovatieve, duurzame en betaalbare gezondheidszorg. Wil jij samen met ons het verschil maken?

lees meer

Voor­zieningen

Tijdens uw bezoek of opname kunt u gebruikmaken van de diverse voorzieningen van het Radboudumc.

lees meer

Rechten en plichten

Uw belangrijkste rechten en plichten als patiënt zijn vastgelegd in wetten, onder andere in de Wet op Geneeskundige Behandelingsovereenkomst (WGBO).

lees meer

Kosten van zorg

Komt u voor een onderzoek of behandeling naar het Radboudumc? Dan is het belangrijk om in uw polisvoorwaarden te kijken of de kosten van uw behandeling worden vergoed.

lees meer

Uitgelicht


Nieuwe website over zwangerschap en bevalling in regio Nijmegen

20 april 2018

Op de website van SAMEN regio Nijmegen vinden (aanstaande) zwangere vrouwen informatie om een goede start te maken. Het Radboudumc is samenwerkingspartner van SAMEN.

lees meer

10.000 euro voor All4Small bij afscheid Cathy van Beek

9 april 2018

Bij haar afscheid op 15 november 2017 vroeg voormalig bestuurslid Cathy van Beek in plaats van cadeaus om een bijdrage voor All4Small. Met dit fonds werft de afdeling Neonatologie fondsen voor onderzoek naar onder andere de bloedsomloop bij te vroeg geboren kinderen.

lees meer

‘Gezondheid is ongelijk verdeeld, daar moeten we wat aan doen’

9 april 2018

Overgewicht neemt toe. Meer ziektes ontstaan door slechte leefstijl. En gezondheid is “ongelijk verdeeld”; zo leven laagopgeleiden zes jaar korter. De beweging Wij zijn groen, gezond en in beweging Nijmegen, waarvan het Radboudumc partner is, wil meer aandacht voor preventie.

lees meer

Amalia kinder­ziekenhuis

Het Amalia kinderziekenhuis is onderdeel van het Radboudumc. Jaarlijks behandelen wij ongeveer 22.000 kinderen tussen 0 en 18 jaar.

lees meer
inloggen