Welkom bij het Radboudumc waar kunnen wij u mee helpen?

ik zoek
  • mijn aandoening
  • een afdeling
  • resultaten
  • mijn onderzoek of behandeling
  • hoe ik bij het Radboudumc kom

Uw afspraak bij het Radboudumc

Heeft u binnenkort een afspraak in het Radboudumc? Op deze pagina vindt u alles wat u moet weten over uw afspraak in ons ziekenhuis.

lees meer

Contact

Ons algemene telefoonnummer is (024) 361 11 11. Bekijk onze andere contactmogelijkheden.

lees meer

Bereikbaar­heid Radboudumc

Het Radboudumc heeft meerdere ingangen met verschillende adressen. Bekijk de informatie over bereikbaarheid, parkeren en fietsenstallingen.

lees meer

mijnRadboud uw persoonlijke patiënten­dossier

Bij de centrale inschrijfbalie kunt u mijnRadboud activeren. Dit is uw persoonlijke medische dossier dat u online kunt inzien. Met mijnRadboud kunt u bijvoorbeeld afspraken maken of uitslagen inzien.

lees meer

Uw opname

Wordt u binnenkort opgenomen op een van onze verpleegafdelingen? Of bent u met spoed bij ons opgenomen? Dan komt er veel op u af. Hier vindt u informatie over het voorbereiden op een opname, de opnamedag, uw verblijf en uw ontslag.

lees meer

Werken bij het Radboudumc

Het Radboudumc wil voorop lopen in de ontwikkeling van innovatieve, duurzame en betaalbare gezondheidszorg. Wil jij samen met ons het verschil maken?

lees meer

Voor­zieningen

Tijdens uw bezoek of opname kunt u gebruikmaken van de diverse voorzieningen van het Radboudumc.

lees meer

Rechten en plichten

Uw belangrijkste rechten en plichten als patiënt zijn vastgelegd in wetten, onder andere in de Wet op Geneeskundige Behandelingsovereenkomst (WGBO).

lees meer

Kosten van zorg

Komt u voor een onderzoek of behandeling naar het Radboudumc? Dan is het belangrijk om in uw polisvoorwaarden te kijken of de kosten van uw behandeling worden vergoed.

lees meer

Uitgelicht


Koninklijke onderscheiding voor Cathy van Beek

15 november 2017

Cathy van Beek ontvangt Koninklijke onderscheiding voor haar verdiensten als bestuurder van het Radboudumc en haar maatschappelijke nevenactiviteiten.

lees meer

Overhandiging boek Samuel over jongen met Kleefstra-syndroom aan Tjitske Kleefstra

10 november 2017

Op donderdag 9 november is het boek Samuel. Kroniek van een ongewoon gezin overhandigd aan klinisch geneticus Tjitske Kleefstra.

lees meer

Werkzaam­heden rondom de hoofdingang

Het gebied rondom onze hoofdingang wordt opnieuw ingericht. Daarom vinden er in oktober en november 2017 werkzaamheden plaats rondom deze ingang. Om de overlast voor onze bezoekers te beperken, voeren we werkzaamheden die overlast geven in het weekend uit.

lees meer

Werkzaam­heden rondom de hoofdingang

Het gebied rondom onze hoofdingang wordt opnieuw ingericht. Daarom vinden er de komende tijd werkzaamheden plaats rondom deze ingang. Om de overlast voor onze bezoekers te beperken, voeren we werkzaamheden die overlast geven ’s nachts en in het weekend uit.
 

Waarom wordt de hoofdentree aangepast?

We vinden het belangrijk dat patiënten en bezoekers gemakkelijk de weg kunnen vinden naar de hoofdingang en dat het helder is waar je wel en niet mag parkeren of stoppen om iemand op te halen of af te zetten. Daarom wordt dit gebied opnieuw ingericht.
 

Wat merk ik daar van als bezoeker?

Van 26 oktober tot en met 19 november is in de weekenden een deel van de weg tussen de Philips van Leydenlaan en de parkeergarage afgesloten, maar blijft de parkeergarage en de Apotheek via deze weg bereikbaar. Ook blijft het mogelijk om patiënten voor de deur af te zetten en in noodgevallen voor de deur te parkeren. Er zijn verkeersregelaars ter plaatse om u de weg te wijzen.  
 

Wanneer vinden de werkzaamheden plaats?

De werkzaamheden vinden plaats in de periode van 26 oktober tot en met 19 november. Werkzaamheden die overlast veroorzaken, voeren we in het weekend uit. 
inloggen