Uw afspraak bij het Radboudumc

Heeft u binnenkort een afspraak in het Radboudumc? Op deze pagina vindt u alles wat u moet weten over uw afspraak in ons ziekenhuis.

lees meer

Contact

Ons algemene telefoonnummer is (024) 361 11 11. Bekijk onze andere contactmogelijkheden.

lees meer

Bereikbaar­heid Radboudumc

Het Radboudumc heeft meerdere ingangen met verschillende adressen. Bekijk de informatie over bereikbaarheid, parkeren en fietsenstallingen.

lees meer

Uw opname

Wordt u binnenkort opgenomen op een van onze verpleegafdelingen? Of bent u met spoed bij ons opgenomen? Dan komt er veel op u af. Hier vindt u informatie over het voorbereiden op een opname, de opnamedag, uw verblijf en uw ontslag.

lees meer

mijnRadboud uw persoonlijke patiënten­dossier

Bij de centrale inschrijfbalie kunt u mijnRadboud activeren. Dit is uw persoonlijke medische dossier dat u online kunt inzien. Met mijnRadboud kunt u bijvoorbeeld afspraken maken of uitslagen inzien.

lees meer

Werken bij het Radboudumc

Het Radboudumc wil voorop lopen in de ontwikkeling van innovatieve, duurzame en betaalbare gezondheidszorg. Wil jij samen met ons het verschil maken?

lees meer

Voor­zieningen

Tijdens uw bezoek of opname kunt u gebruikmaken van de diverse voorzieningen van het Radboudumc.

lees meer

Rechten en plichten

Uw belangrijkste rechten en plichten als patiënt zijn vastgelegd in wetten, onder andere in de Wet op Geneeskundige Behandelingsovereenkomst (WGBO).

lees meer

Kosten van zorg

Komt u voor een onderzoek of behandeling naar het Radboudumc? Dan is het belangrijk om in uw polisvoorwaarden te kijken of de kosten van uw behandeling worden vergoed.

lees meer

Uitgelicht


De nieuwe mens komt uit het lab

31 oktober 2018

Kun je leven maken in het lab? Wetenschappers werken al aan organen en zelfs mini-hersenen. Zijn die technologisch gemaakte organen hetzelfde als de organen uit ons lichaam? Hoe lang duurt het voordat we een compleet mens kunnen maken?

lees meer

Werkzaam­heden hoofdingang

Het gebied voor de hoofdingang gaat op de schop. De parkeergarage, hoofdingang en apotheek blijven bereikbaar.

lees meer

Werkzaam­heden hoofdingang

Nieuw gebied hoofdingang

We willen graag dat patiënten en bezoekers makkelijk de weg naar onze hoofdingang vinden. Daarom gaat het gebied voor de hoofdingang op de schop. Er komt een nieuwe toegangsweg met rotonde, luifel en beplanting. De hoofdingang, apotheek en de parkeergarage blijven bereikbaar. Ook blijft het mogelijk patiënten voor de deur af te zetten en in noodgevallen voor de deur te parkeren. 
Als de wegwerkzaamheden klaar zijn wordt het gebied verder ingericht met onder andere bankjes en bomen.

 


Event InScience Film Festival

Datum: 7 november 2018

Het thema van het 4e InScience Film Festival is Artificial Intelligence.

lees meer

Amalia kinder­ziekenhuis

Het Amalia kinderziekenhuis is onderdeel van het Radboudumc. Jaarlijks behandelen wij ongeveer 22.000 kinderen tussen 0 en 18 jaar.

lees meer

Dekkerswald

Het Radboudumc Dekkerswald ligt op een bosrijk terrein in Groesbeek, net iets buiten Nijmegen. Op deze locatie verlenen verschillende specialismen van het Radboudumc hun patiëntenzorg.

lees meer

Centrum voor Oncologie

Het Radboudumc Centrum voor Oncologie biedt iedere patiënt met kanker optimale, innovatieve zorg, afgestemd op zijn of haar behoeften.

lees meer
  • Snel naar