Uw afspraak bij het Radboudumc

Heeft u binnenkort een afspraak in het Radboudumc? Op deze pagina vindt u alles wat u moet weten over uw afspraak in ons ziekenhuis.

lees meer

Contact

Ons algemene telefoonnummer is (024) 361 11 11. Bekijk onze andere contactmogelijkheden.

lees meer

Bereikbaar­heid Radboudumc

Het Radboudumc heeft meerdere ingangen met verschillende adressen. Bekijk de informatie over bereikbaarheid, parkeren en fietsenstallingen.

lees meer

Uw opname

Wordt u binnenkort opgenomen op een van onze verpleegafdelingen? Of bent u met spoed bij ons opgenomen? Dan komt er veel op u af. Hier vindt u informatie over het voorbereiden op een opname, de opnamedag, uw verblijf en uw ontslag.

lees meer

mijnRadboud uw persoonlijke patiënten­dossier

Bij de centrale inschrijfbalie kunt u mijnRadboud activeren. Dit is uw persoonlijke medische dossier dat u online kunt inzien. Met mijnRadboud kunt u bijvoorbeeld afspraken maken of uitslagen inzien.

lees meer

Werken bij het Radboudumc

Het Radboudumc wil voorop lopen in de ontwikkeling van innovatieve, duurzame en betaalbare gezondheidszorg. Wil jij samen met ons het verschil maken?

lees meer

Voor­zieningen

Tijdens uw bezoek of opname kunt u gebruikmaken van de diverse voorzieningen van het Radboudumc.

lees meer

Rechten en plichten

Uw belangrijkste rechten en plichten als patiënt zijn vastgelegd in wetten, onder andere in de Wet op Geneeskundige Behandelingsovereenkomst (WGBO).

lees meer

Kosten van zorg

Komt u voor een onderzoek of behandeling naar het Radboudumc? Dan is het belangrijk om in uw polisvoorwaarden te kijken of de kosten van uw behandeling worden vergoed.

lees meer

Uitgelicht


De nieuwe mens is onsterfelijk

26 september 2018

Wetenschappers zijn hard op weg om een medicijn tegen veroudering te ontdekken. Gaan we de sleutel tot onsterfelijkheid vinden? Willen we dat wel? En hoe blijven we al die extra jaren gezond en gelukkig?

lees meer

Event Open dag 2018

Datum: 6 oktober 2018

Kom kijken en beleef het onderzoek van het Radboudumc tijdens het Weekend van de Wetenschap. Op zaterdag 6 oktober van 11.00 - 17.00 uur openen we op twee locaties onze deuren.

lees meer

Werkzaam­heden hoofdingang

Het gebied voor de hoofdingang gaat op de schop. Dit geeft overlast tot half september. De parkeergarage, hoofdingang en apotheek blijven bereikbaar.

lees meer

Werkzaam­heden hoofdingang

Nieuw gebied hoofdingang

We willen graag dat patiënten en bezoekers makkelijk de weg naar onze hoofdingang vinden. Daarom gaat het gebied voor de hoofdingang op de schop. Er komt een nieuwe toegangsweg met rotonde, luifel en beplanting. Dit geeft overlast tot half september. De hoofdingang, apotheek en de parkeergarage blijven bereikbaar. Ook blijft het mogelijk patiënten voor de deur af te zetten en in noodgevallen voor de deur te parkeren. 
Als de wegwerkzaamheden klaar zijn wordt het gebied verder ingericht met onder andere bankjes en bomen.

 


Amalia kinder­ziekenhuis

Het Amalia kinderziekenhuis is onderdeel van het Radboudumc. Jaarlijks behandelen wij ongeveer 22.000 kinderen tussen 0 en 18 jaar.

lees meer
  • Snel naar