Naar uw afspraak Anesthesiologie

Bezoekadres

Radboudumc hoofdingang
Geert Grooteplein Zuid 10
6525 GA Nijmegen

Routebeschrijving

Reis naar Geert Grooteplein Zuid 10
Ga naar binnen bij: Hoofdingang
Volg route 725
Patientenzorg Poliklinieken Anesthesiologie

Over de polikliniek Anesthesiologie

Als u binnenkort een behandeling of onderzoek ondergaat waarbij verdoving nodig is, bezoekt u de polikliniek anesthesiologie.

lees meer

Over de polikliniek Anesthesiologie

Krijgt u binnenkort een behandeling, operatie of onderzoek waarbij verdoving nodig is? Dan komt u naar de preoperatieve polikliniek anesthesiologie. Op deze polikliniek maakt u kennis met:
  • verschillende vormen van anesthesie,
  • pijnbestrijding,
  • intensieve zorg rond de operatie.

Contact

Polikliniek Anesthesiologie

(024) 361 04 39
contact

Wat doen we?

Tijdens uw afspraak op de polikliniek Anesthesiologie krijgt u vragen over uw gezondheid, kunt u vragen stellen en krijgt u een lichamelijk onderzoek.

lees meer

Wat doen we?

Op de polikliniek stellen we vragen over:
  • uw gezondheid,
  • welke medicijnen u gebruikt,
  • of u allergisch bent voor bepaalde medicijnen,
  • eerdere operaties en hoe u op de anesthesie reageerde.
Verder krijgt u een lichamelijk onderzoek met speciale aandacht voor hart en longen. Zo krijgen we een goede indruk van uw gezondheidstoestand.

Het kan nodig zijn om uw gezondheid te verbeteren voordat de ingreep plaats kan vinden. Denk hierbij aan het verlagen van een te hoge bloeddruk.
Na het beoordelen van uw gezondheid bepaalt de anesthesioloog samen met u welke vorm van anesthesie het beste bij de geplande ingreep en uw gezondheid past.

Uw afspraak

Uw behandelend arts verwijst u door naar de polikliniek. Meld u voor uw afspraak aan bij de aanmeldzuil. U ontvangt dan een vragenlijst en een verwijzing naar de Check-in balie.

lees meer

Uw afspraak

Uw behandelend arts verwijst u door naar de polikliniek. Meestal kan dit aansluitend aan de afspraak die u met uw arts heeft.

Aanmelden

U meldt zich op de afgesproken tijd bij balie B op het poliplein, nadat u zich eerst heeft aangemeld bij de aanmeldzuil. U ontvangt een vragenlijst en een verwijzing naar de Check-in balie waar we uw medicatie registreren en u een aantal screeningsvragen stellen. We verzoeken u een actuele medicijnenlijst van uw eigen apotheek mee te nemen. Nadat u de vragenlijst heeft ingevuld en ingeleverd, kunt u naar uw afspraak bij de anesthesioloog.

Na uw afspraak bij de anesthesioloog is het mogelijk dat u nog een intakegesprek heeft met de verpleegkundige.


Behandeling Anesthesie

Als u naar het Radboudumc komt voor een operatie dan krijgt u te maken met anesthesie (verdoving of narcose). Ook voor andere ingrepen, zoals een behandeling of onderzoek, is anesthesie soms nodig. Anesthesie zorgt ervoor dat u tijdens de behandeling geen pijn heeft.

lees meer

Afdeling Anesthesiologie, Pijn en Palliatieve Geneeskunde

De afdeling Anesthesiologie, Pijn en Palliatieve Geneeskunde houdt zich bezig met zorg voor, tijdens en na operaties.

lees meer