FLEXstudent

Ben je student en ben je op zoek naar een baan naast je studie of wil je een wachttijd of tussenjaar overbruggen? Dan hebben wij regelmatig interessante functies voor je!

lees meer

FLEXstudent

Ben je student en ben je op zoek naar een baan naast je studie of wil je een wachttijd of tussenjaar overbruggen? Dan hebben wij regelmatig interessante functies voor je. Dit is de perfecte kans om te ontdekken wat werken bij het Radboudumc inhoudt. Reken maar dat je elke dag nieuwe dingen leert.

Je kunt via de doorlopende vacature student assistent FLEX solliciteren voor onze talentpool. Binnen twee weken ontvang je bericht of je opgenomen bent in onze talentpool. Vanuit de talentpool kan je reageren op vacatures die het FLEXbureau/FLEXstudent uitzet. 


Vragen? Contact Robin

Robin Grintjes
consulent FLEXstudent

024 361 03 03
contactformulier

Doorlopende vacatures


Student assistent FLEX

Werken tijdens je studie? Als student assistent via FLEX kan je in diverse functies, vaak op tijdelijke basis, aan de slag in het Radboudumc. Bekijk de vacature.

lees meer

Medisch student FLEX

Volg je een medische studie? Voor sommige FLEXvacatures is het een pré of zelf eis dat je een medische opleiding volgt. Reageer als medisch student op deze doorlopende vacature. 

lees meer

Medical scribe FLEX

Wij zijn doorlopend op zoek naar studenten geneeskunde die, nu of in de toekomst, als medical scribe aan de slag willen gaan in het Radboudumc.

Onze collega's aan het woord


Esmee FLEXstudent

Esmee werkt naast haar studie als logistiek medewerker. ‘Deze functie is goed te combineren met mijn studie, maar daarnaast ook echt een interessante bijbaan.’ lees meer

Esmee FLEXstudent

Esmee vertelt...

'Een aantal jaar geleden ben ik voor mijn rechtenstudie in Nijmegen komen wonen. Ik zocht daarom een leuke bijbaan. Een huisgenoot werkte bij het Radboudumc binnen de logistiek en tipte mij deze baan. Na een prettig kennismakingsgesprek leek het mij wel wat. Al snel kon ik starten als logistiek medewerker.

Wat betekent het om te werken bij het Radboudumc als FLEXstudent?

Ik heb hiervoor verschillende bijbanen gehad, maar was daar vaak al snel op uitgekeken. Inmiddels werk ik alweer drie jaar als logistiek medewerker, maar nog steeds met plezier. Waarom ik hier nog niet op uitgekeken ben? Allereerst omdat het goed te combineren is met mijn studie, maar daarnaast is het ook echt een interessante bijbaan. Als logistiek medewerker kom je namelijk in het hele ziekenhuis en maak je best wat mee. Bij aanvang van mijn dienst krijg ik een telefoon met opdrachten om patiënten in een ziekenhuisbed van de ene naar de andere afdeling te rijden. Tijdens een dienst zet ik soms wel 25.000 stappen, meteen een goede work out dus. Het werk is echter meer dan alleen het vervoeren van patiënten. Ik maak graag een praatje met patiënten, bijvoorbeeld over waar ze vandaan komen. Natuurlijk voel ik hierbij wel aan waar de patiënt behoefte aan heeft. Naast het patiëntenvervoer, werk ik soms ook bij de beddencentrale. Hier worden alle gebruikte bedden gereinigd waarna wij deze weer opmaken.

Na drie jaar ben ik nog niet uitgekeken op het werk hier

In het begin vond ik het werk best pittig. In een ziekenhuis moet je namelijk rekening houden met verschillende protocollen. Ik volg geen medische studie, en had ook nog niet eerder in een medische omgeving gewerkt. Gelukkig word je goed ingewerkt en volg je onder andere een reanimatie- en desinfectietraining. Een medische studieachtergrond is overigens geen vereiste, maar het moet wel bij je passen om in een ziekenhuisomgeving te werken. Ik heb dit zelf altijd al erg interessant gevonden.

Werk en studie goed te combineren

Momenteel zit ik in de masterfase van mijn studie en schrijf ik mijn masterscriptie. Wanneer mijn studie meer van mij vraagt, kan ik aangeven dat ik minder beschikbaar ben. Daar wordt echt rekening mee gehouden in de planning. In periodes dat ik meer tijd heb zoals tijdens vakanties, werk ik vaak wat meer. Dat maakt het een fijne bijbaan die goed te combineren is met mijn studie.'


Pim FLEXstudent

‘Het spreekt me erg aan om enerzijds mijn eigen uren in te delen en anderzijds iets te betekenen voor patiënten.’ lees meer

Pim FLEXstudent

Pim vertelt...

'Al een aantal jaar werk ik met veel plezier als receptionist en medewerker inschrijfbalie bij het Radboudumc. Tijdens mijn studie vond ik het prettig om iets meer structuur in mijn week te hebben en was daarom op zoek naar een bijbaan. Een vriend van mij werkte al bij het Radboudumc als FLEXstudent en vertelde me wat het inhield. Het sprak me erg aan om enerzijds mijn eigen uren in te delen en anderzijds iets te betekenen voor patiënten. Al snel solliciteerde ik en werd ik aangenomen.

Wat betekent het om bij het Radboudumc te werken als FLEXstudent?

Ik ben eerst begonnen bij het studiecentrum, maar nu werk ik al een tijd bij de receptie van de hoofdingang en bij Tandheelkunde. Als receptionist ben ik vaak het eerste gezicht wat bezoekers en patiënten zien. Ik vind het daarom belangrijk dat ze zich op hun gemak voelen en mij vragen kunnen stellen. Zo komt het regelmatig voor dat bezoekers de weg vragen. Daarnaast worden ook pakketjes en giften bij ons afgegeven. Wij zorgen er vervolgens weer voor dat deze op de juiste plek komen.

Mijn collega’s hebben me erg welkom laten voelen. Ik vind het belangrijk om goed met elkaar overweg te kunnen en er hangt een fijne sfeer in de teams. Ik ben goed ingewerkt op alle locaties en kan iedereen om hulp vragen als ik iets niet begrijp. Het is niet lastig om in te stappen in dit werk, omdat de werkzaamheden en de omgeving vrij toegankelijk zijn. Toch verveelt het niet en is iedere dag weer anders.

Goed te combineren met studie

Wat ik erg fijn vind is dat ik zelf aan kan geven wanneer ik beschikbaar ben. Zo heb ik nu bijvoorbeeld wat meer tijd en kan ik vaker werken. Wanneer ik in een drukkere periode zit kan ik aangeven dat ik minder beschikbaar ben. Dit werkt voor mij heel prettig. Veel recepties zijn van 07.00 uur tot 22.00 uur geopend, dus je kunt verschillende diensten draaien van zo’n 7 à 8 uur. Soms wissel ik op één dag ook nog wel eens van receptie en werk ik verschillende diensten. Zo help ik mijn collega’s waar behoefte is aan extra inzet en kan ik bijverdienen.

Werken bij het Radboudumc als FLEXstudent levert mij veel nieuwe inzichten en ervaringen op. Ik vind het waardevol om iets te betekenen en werk hier al een lange tijd met veel plezier. Tot ik een baan heb gevonden in de richting van mijn studie, blijf ik hier nog graag werken.'

  • Medewerkers
  • Intranet