Werken bij FLEXibel werken

Onze doorlopende FLEXvacatures

Wil jij flexibel werken? Ook dat kan bij het Radboudumc. Denk aan tijdelijke vacatures op het gebied van zorg, onderwijs en onderzoek. Zo kan je veel leren. Én, het staat goed op je cv! Bekijk de doorlopende vacatures die nu open staan. 

naar vacatures

Contact

FLEXbureau
Het FLEXbureau is bereikbaar via flexbureau@radboudumc.nl of telefonisch op werkdagen tussen 08:00 en 16:30 uur.
(024) 361 03 03
e-mail ons

FLEXibel werken


FLEXstudent voor (medisch) studenten

Ga tijdens je studie in het Radboudumc aan het werk.

lees meer

FLEXzorg voor zorgprofessionals

Kom flexibel werken in een zorgfunctie. lees meer

FLEXsupport voor ondersteuners

Kom tijdelijk werken in een ondersteunende functie. lees meer

Heb je vragen?

Neem contact met ons op via 024 36 1 03 03

Meer weten?

Sollicitatie­procedure

Wat kun je verwachten als je solliciteert bij het FLEXbureau van het Radboudumc? lees meer

Sollicitatie­procedure

Sollicitatieprocedure
Wij vinden het belangrijk dat je voorafgaand aan je sollicitatie weet welke stappen je doorloopt tijdens de sollicitatieprocedure en wat we met je persoonsgegevens doen. Onze sollicitatieprocedure is gebaseerd op de algemene sollicitatiecode van de Nederlandse Vereniging van Personeelsmanagement en organisatieontwikkeling (NVP).

Vacatures
De verschillende vacatures bij het FLEXbureau vind je hier. Vanuit de verschillende vacatures kun je online solliciteren. Onze vacatures kun je ook vinden tussen de vacatures van het Radboudumc via de link www.radboudumc.nl/vacatures.
 
Ontvangstbevestiging
Direct na het solliciteren ontvang je via de e-mail een automatisch gegenereerde ontvangstbevestiging. Geen e-mail ontvangen? Misschien is de e-mail in de spam of ongewenste e-mail terechtgekomen.
 
Persoonsgegevens   
Je hebt ons persoonsgegevens gestuurd om te kunnen solliciteren. Deze gegevens bewaren we tijdens het sollicitatieproces en zijn alleen toegankelijk voor direct betrokkenen. Maximaal een jaar na je sollicitatie worden de gegevens geanonimiseerd. Dat wil zeggen dat deze persoonsgegevens uit ons bestand worden verwijderd. Wij bewaren uitsluitend gegevens voor onze managementrapportages die niet tot personen herleidbaar zijn. Wil je je persoonsgegevens inzien, aanpassen of verwijderen uit ons bestand? Neem dan contact op via: flexbureau@radboudumc.nl.  
 
Interne of externe kandidaten
De vacatures van het Radboudumc staan open voor in- en externe kandidaten. Bij gelijke geschiktheid krijgen interne kandidaten voorrang.
 
Selectie
Bij het FLEXbureau wordt voornamelijk gebruik gemaakt van doorlopende werving. Wanneer je solliciteert, word je opgenomen in onze database. Indien wij vacatures binnenkrijgen, gaan wij in deze database opzoek naar geschikte kandidaten. De eerste selectie vindt plaats op basis van een beoordeling van sollicitatiebrief en CV. Mocht je profiel aansluiten bij één van de vacatures, ontvang je via de e-mail een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.
 
Wij zijn doorlopend opzoek naar verpleegkundigen en doktersassistenten. Bij gebleken geschiktheid op basis van CV en sollicitatiebrief, word je altijd uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek bij het FLEXbureau.
 
Referenties en selectieonderzoek
Bij indiensttreding vragen wij om een verklaring omtrent gedrag (VOG) en vindt er een screening plaats op basis van het aangeleverde CV. Voor sommige functies willen wij, ter ondersteuning van de selectie, enkele referenties raadplegen. Het kan ook voorkomen dat er een selectieonderzoek, een assessment of medisch onderzoek gewenst is. In alle gevallen krijg je van tevoren informatie over het doel en de achtergrond van deze onderzoeken.
 
Beslissing
De vacaturehouder beslist wie de meest geschikte kandidaat is. De adviezen van andere gespreksdeelnemers en de uitslagen van onderzoeken spelen hierbij een rol. Binnen één week na het laatste gesprek ontvang je bericht.
 
Arbeidsovereenkomst
Zodra je met de toekomstige leidinggevende overeenstemming hebt bereikt omtrent de arbeidsvoorwaarden, leg je deze vast in een arbeidsovereenkomst en vindt er een aanstellinggesprek plaats met een consulent van het FLEXbureau. Tijdens dit aanstellingsgesprek teken je de arbeidsovereenkomst en ontvang je één getekend exemplaar voor je eigen administratie. Uiteraard bespreken we ook de secundaire arbeidsvoorwaarden.
 
Introductiedag
Voor alle nieuwe collega's die bij het Radboudumc komen werken is er een introductiedag. Deze dag is bedoeld om je in korte tijd kennis te laten maken met het Radboudumc, haar strategie en haar mensen. Hierdoor kun je je werkzaamheden zo snel mogelijk op een professionele en veilige wijze uitvoeren. Het is een verplicht onderdeel van het inwerkprogramma. Voor artsen (medisch specialisten, AIOS en ANIOS), verpleegkundigen en paramedici organiseert de Radboudumc Health Academy naast de introductiedag nog een speciale introductiecursus met een specifiek programma gericht op beleidslijnen en procedures rondom patiëntenzorg.
 
 
Klachten 
Mocht je de sollicitatieprocedure niet als prettig hebben ervaren, dan kun je een klacht indienen via: flexbureau@radboudumc.nl.   
 
Vragen
Voor alle aanvullende en inhoudelijke vragen over de functie of sollicitatieprocedure kun je contact opnemen via flexbureau@radboudumc.nl.
 


Veelgestelde vragen

Lees de antwoorden op veelgestelde vragen van sollicitanten.

lees meer

Veelgestelde vragen

Lees de antwoorden op veelgestelde vragen van sollicitanten.Arbeids­voorwaarden

Medewerkers van het Radboudumc vallen onder de Cao van de universitair medische centra (Cao umc). We bieden een aantrekkelijk pakket van arbeidsvoorwaarden.

lees meer

Faciliteiten medewerkers

Naast de arbeidsvoorwaarden biedt het Radboudumc medewerkers ook verschillende andere faciliteiten; van fietsenmaker tot kinderopvang.

lees meer
  • Medewerkers
  • Intranet