Afdelingen Dermatologie Specialistische spreekuren Complexe Dermatologie-Oncologie

Complexe dermato-oncologie spreekuren

Op onze complexe dermato-oncologie spreekuren komen mensen met zeldzame of uitgebreide vormen van huidkanker, of mensen die een verhoogd risico hebben op het krijgen van huidkanker of waarbij extra expertise nodig is.

lees meer

Complexe dermato-oncologie spreekuren

Op de polikliniek Dermatologie hebben we verschillende spreekuren op het gebied van complexe Dermatologie-Oncologie. Dit is de zorg voor patiënten met huidkanker of voorstadia hiervan.

Hiermee bedoelen we zeldzame of uitgebreide vormen van huidkanker. Maar ook mensen met een sterk verhoogd risico op het krijgen van huidkanker (bijvoorbeeld door genetische aanleg of gebruik van bepaalde medicijnen) en mensen waarvoor door omstandigheden extra aandacht en expertise nodig is (bijvoorbeeld mensen met dementie of extreme prikangst).

Uw afspraak

Voor een afspraak op één van onze complexe Dermatogie-Oncologie spreekuren heeft u een verwijzing nodig van uw huisarts, dermatoloog of andere specialist. Afhankelijk van de exacte reden van verwijzing bepalen we op welk spreekuur en bij welke zorgverlener(s) uit ons team u uitgenodigd wordt.


Voorbereiding

Wij vragen u enkele vragenlijsten in te vullen via mijnRadboud. Doe dit uiterlijk 48 uur voor uw afspraak.

Uw afspraak

Tijdens de afspraak doen we verschillende onderzoeken. lees meer

Uw afspraak

Tijdens de afspraak kunnen we verschillende onderzoeken doen. Niet alle onderzoeken zijn bij iedereen nodig.Uitslaggesprek

Afhankelijk van de bevindingen en de uitslagen van de onderzoeken, plannen we een uitslaggesprek met u om de resultaten en behandelopties te bespreken.

Huidkanker

Huidkanker is de meest voorkomende vorm van kanker in Nederland. Maar liefst 1 op de 5 Nederlanders krijgt een vorm van huidkanker. Er zijn verschillende soorten huidkanker. lees meer

Afdeling Dermatologie

Dermatologie richt zich op de behandeling van huidaandoeningen. De meeste onderzoeken en behandeling vinden poliklinisch plaats.

lees meer
  • Medewerkers
  • Intranet