Onderwijs­uitvoering


Ad Valvas Radboudumc

Hier kun je praktische mededelingen voor studenten plaatsen.

ga naar Ad Valvas

Blackboard

Blackboard is het digitale deel van de leeromgeving. Je vindt er informatie over courses, lesmateriaal en diverse digitale hulpmiddelen voor docenten en studenten om het leren te ondersteunen.

lees meer

Blackboard

Dit is het

Blackboard is het digitale deel van de leeromgeving. Je vindt er informatie over courses, lesmateriaal en diverse digitale hulpmiddelen voor docenten en studenten om het leren te ondersteunen.

Dit kun je ermee

Blackboard kan worden ingezet voor blended onderwijs, als een combinatie van 'klassikale' en digitale onderwijsactiviteiten. Het is belangrijk dat de optie die in Blackboard wordt gebruikt, ingebed is in het onderwijs. Anders nemen studenten de moeite niet om Blackboard te raadplegen.

Ook biedt Blackboard mogelijkheden op het gebied van formatieve toetsing, kunnen (groeps-)opdrachten ingeleverd en beoordeeld worden en kunnen bijdragen in forums, blogs, wiki’s en journals gepost en beoordeeld worden.

Blackboard biedt ook diverse feedbackmogelijkheden. Materialen kunnen adaptief (op basis van behaalde resultaten) aangeboden worden. Ten slotte is het mogelijk via het inschakelen van een 'doorneemstatus' de activiteiten van de studenten te volgen.

Rechten in Blackboard

Afhankelijk van je rol in het onderwijsproces, worden rechten toegekend. Als je als docent aan een course bent gekoppeld, krijg je automatisch toegang tot de betreffende course.

Geen account of wachtwoord vergeten?

Stuur een e-mail naar de Blackboard helpdesk en vermeld hierin je z- of e-nummer. Geef aan dat het gaat om toegang tot de Blackboardsite of toegang tot een bepaalde course in Blackboard. In het laatste geval is toestemming van de blokcoördinator nodig. Vergeet ook niet om de naam of  het blok van de course waar je toegang tot wilt hebben te vermelden.

Inloggen

Inloggen in Blackboard
 

Computers voor het onderwijs

In alle onderwijsruimtes in het studiecentrum Medische Wetenschappen staan computers.

lees meer

Computers voor het onderwijs

In alle onderwijsruimtes in het studiecentrum Medische Wetenschappen staan computers. Er staan ook computers in de zelfstudieruimte en de instructieruimte van de medische bibliotheek.

Over de onderwijscomputers

De computers worden elke dag 'schoon' opgestart. Dit betekent dat data die een student heeft toegevoegd, worden verwijderd. Op de computers staat naast alle benodigde software ook een aantal pakketten zoals Office, SPSS en Matlab.

Let op

De pc’s bieden geen toegang tot Radboudumc-applicaties of de G- of H-schijf.Reserveren van onderwijsruimtes

Lees meer over het reserveren van onderwijsruimtes


Prikbord Radboudumc

Op het prikbord kunnen studenten berichten met elkaar uitwisselen.

ga naar het prikbord

Roosters en jaarplanningen

Kijk voor meer informatie op de studentenpagina.

naar roosters en jaarplanningen voor studenten

Vacatures en stages

Kijk waar je de vacatureladders kunt vinden.

lees meer
inloggen