Locatie

Vergader- en Conferentiecentrum Soeterbeeck

Elleboogstraat 2,

5352 LP Deursen-Dennenburg

Onderwijs Alle scholingen Zomercursus voor bedrijfs- en verzekeringsartsen 2024 - bava

Over de cursus

Samen met de bedrijfs-en verzekeringsartsenopleiding SGBO organiseert de Radboudumc Health Academy voor de negende keer de Zomercursus voor bedrijfs-en verzekeringsartsen.

lees meer

Over de cursus

Als bedrijfs- of als verzekeringsarts heeft u een drukke agenda. Door het jaar heen lukt het niet gemakkelijk om aan uw nascholingseisen te voldoen. Toch is het gewenst dat u als generalist op de hoogte blijft van de laatste medische ontwikkelingen, de veranderingen in wet- en regelgeving kent en dat u hierover adequaat kunt adviseren.

Samen met de bedrijfs-en verzekeringsartsenopleiding SGBO organiseert de Radboudumc Health Academy voor de achtste maal de Zomercursus voor bedrijfs-en verzekeringsartsen.

De zomercursus vindt plaats van 4 t/m 6 september 2024 in het Vergader-en Conferentiecentrum Soeterbeeck.

Ook dit jaar zullen het weer drie intensieve dagen zijn waarin u kennis en vaardigheid kunt opdoen op een breed terrein. U kunt zo weer up-to-date een nieuw seizoen in als bedrijfs- of verzekeringsarts. Bovendien stelt u uw herregistratie veilig.

Het programma biedt steeds een afwisseling van interactieve presentaties, casusbesprekingen, momenten van oefening en discussie. U kunt tijdens het diner (geen onderdeel van de cursusprijs) netwerken en verdere inspiratie opdoen.

 


In het kort

  • Bedrijfs-en verzekeringsartsen. aios SBGO zijn na toestemming van de opleider welkom, dan graag een mail aan Yvonne. Savelkoul-broekman@radboudumc.nl


Locatie

De cursus vindt plaats in Vergader- en Conferentiecentrum Soeterbeeck.

lees meer

Meer weten? Neem contact op

Yvonne Savelkoul-Broekman
Projectmedewerker

(06) 15 31 02 41
contactformulier
  • Medewerkers
  • Intranet