Onderwijs Alle scholingen Scholingen voor bedrijfs- en verzekeringsartsen

Ons aanbod

De Radboudumc Health Academy organiseert, samen met de bedrijfs- en verzekeringsartsenopleiding SGBO, diverse scholingen voor bedrijfs- en verzekeringsartsen. Bij sommige scholingen zijn ook arboverpleegkundigen en arbeidsdeskundigen van harte welkom.


Een kwetsbare sociaaleconomische positie: impact in de spreekkamer 18 januari 2024

Mensen met een kwetsbare sociaaleconomische positie kampen geregeld met problemen op verschillende levensgebieden. Denk aan stress door financiƫle problemen, een slechte woonsituatie of relatieproblemen.

lees meer

Zomercursus 4 tot en met 6 september 2024

Ook in 2024 is voor u als bedrijfs- en verzekeringsarts gewenst dat u als generalist op de hoogte blijft van de laatste medische ontwikkelingen en de veranderingen in wet- en regelgeving en dat u hierover adequaat kunt adviseren.

 

 

 

 

lees meer

Basisleergang bedrijfs­geneeskunde voor anios en zij-instromers voorjaar 2024 11 maart 2024 start de nieuwe basis leergang.

In nauwe samenwerking tussen SGBO en Radboudumc Health Academy (RHA) is daarom een basisleergang bedrijfsgeneeskunde samengesteld, bedoeld voor basisartsen en zij-instromers. Het onderwijs in deze leergang is ontleend aan de opleiding tot bedrijfsarts bij de SGBO.

lees meer

SGBO

Meer weten over de opleiding tot bedrijfs- en verzekeringsarts SGBO?


Meer weten? Neem contact op

Yvonne Savelkoul-Broekman
Projectmedewerker

(06) 15 31 02 41
contactformulier
  • Medewerkers
  • Intranet