Onderwijs Alle scholingen Scholingen voor bedrijfs- en verzekeringsartsen

Ons aanbod

De Radboudumc Health Academy organiseert, samen met de bedrijfs- en verzekeringsartsenopleiding SGBO, diverse scholingen voor bedrijfs- en verzekeringsartsen. Bij sommige scholingen zijn ook arboverpleegkundigen en arbeidsdeskundigen van harte welkom.


Visus 6 juni 2024

Oogaandoeningen en visusproblemen kunnen een significante impact hebben op het dagelijks leven en de arbeidsparticipatie. Voor bedrijfs- en verzekeringsartsen is het van essentieel belang om kennis en begrip te hebben van deze problematiek, omdat het herkennen, erkennen en effectief omgaan met de problemen van cruciaal belang kan zijn voor het welzijn en de arbeidsparticipatie van betrokkenen. De nascholing zal zich richten op het verkennen van diverse aspecten van visusproblemen, waarbij deskundigen uit verschillende disciplines hun inzichten en expertise zullen delen.

 

 

lees meer

Zomercursus 4 tot en met 6 september 2024

Ook in 2024 is voor u als bedrijfs- en verzekeringsarts gewenst dat u als generalist op de hoogte blijft van de laatste medische ontwikkelingen en de veranderingen in wet- en regelgeving en dat u hierover adequaat kunt adviseren.

 

Het programma is bijna compleet. Zie de pagina van de zomercursus.

 

 

 

 

lees meer

Prinsjesdagsymposium 17 september 2024

Informatie en inschrijving over dit symposium volgt op korte termijn.


Basisleergang bedrijfsgenees-kunde najaar 2024 9 oktober start de nieuwe leergang van het najaar.

In nauwe samenwerking tussen SGBO en Radboudumc Health Academy (RHA) is daarom een basisleergang bedrijfsgeneeskunde samengesteld, bedoeld voor basisartsen en zij-instromers. Het onderwijs in deze leergang is ontleend aan de opleiding tot bedrijfsarts bij de SGBO.

lees meer

Nascholingsdag titel volgt 21 november 2024

Informatie en inschrijving over deze scholing volgt binnenkort.


SGBO

Meer weten over de opleiding tot bedrijfs- en verzekeringsarts SGBO?


Meer weten? Neem contact op

Yvonne Savelkoul-Broekman
Projectmedewerker

(06) 15 31 02 41
contactformulier
  • Medewerkers
  • Intranet