Onderwijs Alle scholingen Scholingen voor bedrijfs- en verzekeringsartsen

Ons aanbod

De Radboudumc Health Academy organiseert, samen met de bedrijfs- en verzekeringsartsenopleiding SGBO, diverse scholingen voor bedrijfs- en verzekeringsartsen. Bij sommige scholingen zijn ook arboverpleegkundigen en arbeidsdeskundigen van harte welkom.


Werknemers met een migratie-achtergrond, kwetsbaarheid en discriminatie 1 juni 2023

Mensen met een kwetsbare sociaaleconomische positie kampen geregeld met problemen op verschillende levensgebieden. Denk aan stress door financiƫle problemen, een slechte woonsituatie of relatieproblemen.

lees meer

Zomercursus 30 augustus tot en met 1 september 2023

Ook in 2023 is voor u als bedrijfs- en verzekeringsarts gewenst dat u als generalist op de hoogte blijft van de laatste medische ontwikkelingen en de veranderingen in wet- en regelgeving en dat u hierover adequaat kunt adviseren.

Het programma voor 2023 is nu in de maak. Inschrijving is open.

 

 

 

lees meer

Impact na kanker 14 september 2023

De scholing voor bedrijfs- en verzekeringsartsen richt zich op de inzetbaarheid en energie van (ex)-kankerpatiƫnten op de werkvloer.

lees meer

Basisleergang bedrijfs­geneeskunde voor anios en zij-instromers najaar 2023 2 oktober 2023 start de nieuwe basis leergang.

In nauwe samenwerking tussen SGBO en Radboudumc Health Academy (RHA) is daarom een basisleergang bedrijfsgeneeskunde samengesteld, bedoeld voor basisartsen en zij-instromers. Het onderwijs in deze leergang is ontleend aan de opleiding tot bedrijfsarts bij de SGBO.

lees meer

SGBO

Meer weten over de opleiding tot bedrijfs- en verzekeringsarts SGBO?


Meer weten? Neem contact op

Yvonne Savelkoul-Broekman
Projectmedewerker

(06) 15 31 02 41
contactformulier
  • Medewerkers
  • Intranet