Partners Dit is BabyChecker
24 september 2021

Op 20 september 2021 lanceerde Delft Imaging BabyChecker: een betaalbare en draagbare oplossing om echo's uit te voeren met behulp van een smartphone. De BabyChecker is het eerste project binnen POCUS en is erop gericht moedersterfte te verminderen in ontwikkelingslanden. Dit door het gebruik van een 'sweep protocol' met geïntegreerde deep learning analyse bij het onderzoeken van zwangere vrouwen. Daarmee worden degenen met een hoog-risico zwangerschap opgespoord.

Lees meer op Delft.care (Engels).

Meer nieuws


Thirona sluit financieringsronde af

2 november 2021

Radboudumc’s spin-off Thirona haalt financiering op van Belgische investeerder HERAN Partners en het Nederlandse Borski Fund, voor versnelde overgang naar marktleiderschap in medische beeldvorming.

lees meer

ScreenPoint Medical haalt 28 miljoen dollar op voor verdere ontwikkeling Series C-financiering onder leiding van Insight Partners

29 juli 2021

ScreenPoint Medical heeft 28 miljoen dollar opgehaald in een Series C-financiering. ScreenPoint Medical is een spin-off van het Radboudumc.

lees meer

Scherpere, selectievere MRI-scan geeft robot meer precisie mee EFRO ondersteunt vernieuwend project in Health-sector Gelderland

1 juni 2021

De twee Gelderse bedrijven Soteria Medical en Tesla Dynamic Coils hebben met het Radboudumc ruim een miljoen euro subsidie ontvangen van het Europese Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO-Oost).

lees meer
  • Medewerkers
  • Intranet