Radboudumc en partners Maak kennis met: Healthy Ideas, Healthy Returns

2 juni 2023

Ben jij een academicus met een gouden idee om de zorg voor patiënten te verbeteren, maar heb je niet de middelen om dat idee in de praktijk te brengen? Bekijk dan eens wat het platform Healthy Ideas, Healthy Returns (HIHR) voor je kan betekenen: Healthy Ideas, Healthy Returns – An ‘invitation only’ Benelux platform.

Dit Benelux-brede netwerk van kennisinstellingen, spin-offs, investeerders en bedrijven biedt tal van kansen om contacten op te bouwen voor slimme investeringen, innovatieve bedrijfsvoorstellen, en scherpe feedback. Kansen die Louise Hoppel (Radboudumc), Dominic de Groote (Ghent University) en Paul Soons (Johnson & Johnson Innovation) binnen HIHR benutten om samen sneller betere innovaties te ontwikkelen voor patiënten.

Meer weten over onze samenwerking binnen HIHR? Bekijk dan de HIHR introductievideo - Kennis Maken:

Meer nieuws


Radboudumc Investment Day opnieuw druk bezocht

16 oktober 2023

Op 12 oktober vond voor de derde keer de Radboudumc Investment Day plaats. Wetenschappers, ondernemers en investeerders uit de life sciences & health sector kwamen bij elkaar in het Radboudumc Experience Center om kennis uit te wisselen, te netwerken en te praten over nieuwe samenwerkingen.

lees meer

Thirona haalt €7,5 miljoen aan nieuwe financiering op

14 september 2023

Nijmegen, Nederland (11 september 2023) - Thirona, een wereldwijd bedrijf gespecialiseerd in geavanceerde analyse van thorax CT-beelden met kunstmatige intelligentie en Radboudumc spin-off, is verheugd om de succesvolle afronding van haar nieuwe investering aan te kondigen.

lees meer

Thirona bekroond met EIC-subsidie

30 juni 2023

Na de tweede EIC Accelerator cut-off van 2023 in maart is Thirona geselecteerd voor financiering door de European Innovation Council (EIC).

lees meer

Het startup ecosysteem in Nijmegen een boost geven!

22 juni 2023

TechleapNL, Radboud Universiteit, Radboudumc en de gemeente Nijmegen organiseerden een succesvol evenement waar innovatieve health en high-tech startups hun visie deelden op de uitdagingen en kansen voor het lokale startup ecosysteem.

lees meer

Terugblik op de Radboudumc Investment Day

7 oktober 2022

Op 5 oktober kwamen meer dan 100 wetenschappers, investeerders en ondernemers samen op de tweede Radboudumc Investment Day, gezamenlijk georganiseerd door Radboudumc, Oost NL en Briskr.

lees meer

Vacature: Digital Health Innovator

30 september 2022

Ben je een innovator? Wil je bouwen aan toekomstbestendige zorg? Wij maken graag kennis met je.

lees meer
  • Medewerkers
  • Intranet