Wat is het Aangezichtsspreekuur?

Huidkanker zit vaak in het gezicht, zoals op de neus, oren of rond de ogen. Op het aangezichtsspreekuur op de polikliniek Dermatologie kunt u terecht met (verdenking op) huidkanker of een voorstadium hiervan in uw aangezicht (gelaat). Het aangezichtsspreekuur vindt meestal plaats op dinsdag- en vrijdagmiddag. Soms kan het zijn dat we u op een ander moment uitnodigen. lees meer

Wat is het Aangezichtsspreekuur?

Huidkanker zit vaak in het gezicht, zoals op de neus, oren of rond de ogen. Op het aangezichtsspreekuur op de polikliniek Dermatologie kunt u terecht met (verdenking op) huidkanker of een voorstadium hiervan in uw aangezicht (gelaat).

Uw huisarts, dermatoloog of een andere specialist kan u doorverwijzen voor een afspraak op het Aangezichtsspreekuur.

Expertise

We hebben veel expertise en ervaring met behandeling van huidkanker of voorstadia hiervan in het aangezicht. Tijdens het spreekuur kunnen we gemakkelijke overleggen met andere specialisten, zoals een chirurg of radiotherapeut. Dit heet een multidisciplinair overleg.

Afspraak

Het aangezichtsspreekuur vindt meestal plaats op dinsdag- en vrijdagmiddag. Soms kan het zijn dat we u op een ander moment uitnodigen.


Contact

Polikliniek Dermatologie
ma t/m vrij van 8.00-17.00 uur

Bij spoed buiten kantooruren, in het weekend en op feestdagen hoort u een antwoordapparaat met informatie over de bereikbaarheid.
(024) 361 32 80

Naar uw afspraak polikliniek Dermatologie

Ingang: Hoofdingang
Gebouw: A (oost)
Verdieping: 1
Route: 678

bekijk route

Naar uw afspraak polikliniek Dermatologie

Bezoekadres

Radboudumc hoofdingang
Geert Grooteplein Zuid 10
6525 GA Nijmegen

Routebeschrijving

Reis naar Geert Grooteplein Zuid 10
Ga naar binnen bij: Hoofdingang
Ga naar Gebouw A (oost), Verdieping 1 en volg route 678

Voorbereiding

Wij vragen u enkele vragenlijsten in te vullen via mijnRadboud. Doe dit uiterlijk 48 uur voor uw afspraak. lees

Voorbereiding

Voordat u naar de polikliniek komt vragen wij u enkele vragenlijsten in te vullen via mijnRadboud. Doe dit uiterlijk 48 uur voor uw afspraak. 

In de vragenlijsten staan onder andere standaardvragen die wij stellen aan alle patiënten met één of meer verdachte plekken aan de huid. Dit zijn bijvoorbeeld vragen over blootstelling aan de zon en andere belangrijke zaken die van belang zijn voor een eventuele behandeling


Uw afspraak

Tijdens de afspraak doen we verschillende onderzoeken. lees meer

Uw afspraak

Tijdens de afspraak kunnen we verschillende onderzoeken doen. Niet alle onderzoeken zijn bij iedereen nodig.


  • We stellen u verschillende vragen over uw klachten, ziektegeschiedenis en andere relevante zaken. Dit vraaggesprek noemen we een anamnese. 


Uitslaggesprek

Afhankelijk van de bevindingen en de uitslagen van de onderzoeken, plannen we een uitslaggesprek met u om de resultaten en behandelopties te bespreken.

Huidkanker

Huidkanker is de meest voorkomende vorm van kanker in Nederland. Maar liefst 1 op de 5 Nederlanders krijgt een vorm van huidkanker. Er zijn verschillende soorten huidkanker. lees meer

Afdeling Dermatologie

De afdeling Dermatologie richt zich op de behandeling van huidaandoeningen. Naast de zorg voor patiënten houden we ons ook bezig met onderwijs en onderzoek. lees meer
  • Medewerkers
  • Intranet