Donderdag
Soep
-
Kruidenbouillon
-
Gebonden venkelsoep
Hoofdgerechten
-
Geroosterde zoete aardappel met vegetarische kipstukjes, pita, zeewiersalade en sesam
-
Groentencurry met linzen, taugé, raita, pinda’s en flatbread
Maaltijdsalade
-
Gekruide bulgursalade met falafel, geroosterde rode biet, cranberry, radijs en gemarineerde venkel
Luxe gerecht
-
Oesterzwamburger met zoete aardappel friet, truffelsaus en frisse koolsalade
Vrijdag
Soepen
-
Bouillon van bleekselderij
-
Thaise kokossoep
Hoofdgerechten
-
Tartiflette van aardappelschijfjes met ui, spruitjes en vegan mozzarella
-
Kruidencouscous met kipdrumstick gemarineerd in ras el hanout, abrikozen en gegrilde groenten
Maaltijdsalade
-
Gado-gadosalade met kippendij, haricot verts, komkommer, witte kool, seroendeng en pindadressing
Luxe gerecht
-
Gebakken kabeljauwfilet met wokgroenten, mosterdsaus en krieltjes