Woensdag
Soepen
-
Tomatenbouillon
-
Gebonden pompoensoep
Hoofdgerechten
-
Zuid-Afrikaanse bobotie met boontjes en aardappelen
-
Pasta pesto met tuinbonen, paprika, rucola en mozzarella
Maaltijdsalade
-
Parelcouscous met komijn, kaneel, kwark, hoemoes, amandelen, geroosterde bospeen, tomaat en rode ui
Luxe gerecht
-
Bavette van de plancha met krieltjes, Griekse salade en aio e lemone
Donderdag
Soep
-
Franse uiensoep
-
Gebonden pittige kikkererwtensoep
Hoofdgerechten
-
Parelcouscous met falafel, geroosterde courgette, aubergine, rode ui, wortel, cherrytomaat en groene kruiden
-
Veggie gyoza's met rijst, peper, bosui, gegrilde uien, mais en teriyakisaus
Maaltijdsalade
-
Caprese salade met groene asperges, mozzarella, kumato-tomaat, rucola en basilicumcress
Luxe gerecht
-
Aardappelgnocchi met gebakken zalm, gegrilde tomaten, spinazie en limoen
Vrijdag
Soepen
-
Heldere lentesoep
-
Gebonden aardappelsoep
Hoofdgerechten
-
Loaded potatoes met pulled jackfruit en rode currydressing
-
Kip pilav met wilde rijst, perzik, tomaat, courgette, paprika en cashewnoten
Maaltijdsalade
-
Spinaziesalade met gemarineerde champignons, fetakaas, walnoten, gepofte paprika en tuinbonen
Luxe gerecht
-
Pasta met truffel, cherrytomaat en huisgemaakte porchetta