Donderdag


Soepen

  • Vegetarische bouillon met spelt, mais en tomatenblokjes.
  • Gebonden paddenstoelensoep met knol en pastinaak

Hoofdgerechten

  • Gebakken noedels met Chineese kool, Oosterse groenten champignons, vegan gehakt en gember hoi sin
  • Kip pilav met perzik, tomaat, champignons, rode paprika, ketjap, sambal en rijst

Maaltijdsalade

  • Salade met ingelegde Chinese kool, artisjokken, gemarineerde tuinbonen, veldsla en radijs

Snacks

  • Diverse warme snacks

Luxe gerecht

  • Kipspies met friet, piri piri saus, en wokgroenten

Vrijdag


Soepen

  • Toscaanse bouillon met borlottibonen en wortelstift
  • Zoete aardappelsoep met witte kool en bieslook

Hoofdgerechten

  • Bloemkoolovenschotel met kerrie saus en een frisse salade
  • Gele viscurry van tilapia met boontjes, wortel, prei, kokosmelk, bulgur en Turksbrood

Maaltijdsalade

  • Tandori chickensalade met volkorenrijst, koriander, bosui, pinda, wortel en zoet-zure komkommer

Snacks

  • Snackdag

Luxe gerecht

  • Gevulde paprika met baba ganoush, couscous salade en feta
  • Medewerkers
  • Intranet