Woensdag


Soepen

  • Tomatenbouillon
  • Gebonden pompoensoep

Hoofdgerechten

  • Zuid-Afrikaanse bobotie met boontjes en aardappelen
  • Pasta pesto met tuinbonen, paprika, rucola en mozzarella

Maaltijdsalade

  • Parelcouscous met komijn, kaneel, kwark, hoemoes, amandelen, geroosterde bospeen, tomaat en rode ui

Snacks

  • Diverse warme snacks

Luxe gerecht

  • Bavette van de plancha met krieltjes, Griekse salade en aio e lemone

Donderdag


Soep

  • Franse uiensoep
  • Gebonden pittige kikkererwtensoep

Hoofdgerechten

  • Parelcouscous met falafel, geroosterde courgette, aubergine, rode ui, wortel, cherrytomaat en groene kruiden
  • Veggie gyoza's met rijst, peper, bosui, gegrilde uien, mais en teriyakisaus

Maaltijdsalade

  • Caprese salade met groene asperges, mozzarella, kumato-tomaat, rucola en basilicumcress

Snacks

  • Snackdag

Luxe gerecht

  • Aardappelgnocchi met gebakken zalm, gegrilde tomaten, spinazie en limoen

Vrijdag


Soepen

  • Heldere lentesoep
  • Gebonden aardappelsoep

Hoofdgerechten

  • Loaded potatoes met pulled jackfruit en rode currydressing
  • Kip pilav met wilde rijst, perzik, tomaat, courgette, paprika en cashewnoten

Maaltijdsalade

  • Spinaziesalade met gemarineerde champignons, fetakaas, walnoten, gepofte paprika en tuinbonen

Snacks

  • Diverse warme snacks

Luxe gerecht

  • Pasta met truffel, cherrytomaat en huisgemaakte porchetta
  • Medewerkers
  • Intranet