Donderdag


Soep

  • Italiaanse groentebouillon
  • Gebonden soep van doperwten

Hoofdgerechten

  • Romige pasta penne met truffel, gegrilde courgette, paprika, tomaat, wortel, kaas en rucola
  • Gebakken tilapia met krieltjes, spinazie en roomsaus

Maaltijdsalade

  • Speltsalade met in balsamico gemarineerde bieten, kervel, kikkererwten, walnoten en radijs

Snacks

  • Worstenbroodje
  • Tosti
  • Diverse snacks

Luxe gerecht

  • Stifado met wilde rijst, Griekse yoghurt en bonensalade

Vrijdag


Soepen

  • Tuinkruidenbouillon
  • Gebonden groene currysoep

Hoofdgerechten

  • Rucolastamppot met vegan balletjes en mosterdsaus
  • Rijst met kip in rode curry, paksoy, kokosmelk, taugé en cashewnoten

Maaltijdsalade

  • Geroosterde bloemkoolsalade met rozijnen, amandelen, komkommer, tomaat, rode ui en couscous

Snacks

  • Worstenbroodje
  • Tosti
  • Diverse snacks
  • Rundvleeskroket

Luxe gerecht

  • Schnitzel overbakken met kaas en ratatouille, geserveerd met pittige aardappelpartjes en salade
  • Medewerkers
  • Intranet