Donderdag


Soep

  • Kruidenbouillon
  • Gebonden venkelsoep

Hoofdgerechten

  • Geroosterde zoete aardappel met vegetarische kipstukjes, pita, zeewiersalade en sesam
  • Groentencurry met linzen, taugé, raita, pinda’s en flatbread

Maaltijdsalade

  • Gekruide bulgursalade met falafel, geroosterde rode biet, cranberry, radijs en gemarineerde venkel

Snacks

  • Snackdag

Luxe gerecht

  • Oesterzwamburger met zoete aardappel friet, truffelsaus en frisse koolsalade

Vrijdag


Soepen

  • Bouillon van bleekselderij
  • Thaise kokossoep

Hoofdgerechten

  • Tartiflette van aardappelschijfjes met ui, spruitjes en vegan mozzarella
  • Kruidencouscous met kipdrumstick gemarineerd in ras el hanout, abrikozen en gegrilde groenten

Maaltijdsalade

  • Gado-gadosalade met kippendij, haricot verts, komkommer, witte kool, seroendeng en pindadressing

Snacks

  • Diverse warme snacks

Luxe gerecht

  • Gebakken kabeljauwfilet met wokgroenten, mosterdsaus en krieltjes
  • Medewerkers
  • Intranet