9 maart 2018

De masteropleiding Tandheelkunde van het Radboudumc is in Nederland de beste master binnen het eigen vakgebied. Dit staat in de Keuzegids Masters waarin alle masteropleidingen aan de Nederlandse universiteiten vergeleken worden. Daarnaast heeft de master Molecular Mechanisms of Disease van het Radboudumc het predicaat topopleiding gekregen en hoort daarmee tot de top van het Nederlands onderwijs.

De Keuzegids is een onafhankelijke gids die jaarlijks de kwaliteit van opleidingen en universiteiten kritisch beoordeelt. Bij de beoordeling kijkt de Keuzegids onder meer naar het contact met docenten, samenhang van het onderwijsprogramma en de kwaliteit van de onderwijsfaciliteiten. De Keuzegids baseert zich voor 80 procent op de mening van studenten en voor 20 procent op oordelen van de NVAO, de landelijke keuringsinstantie voor het hoger onderwijs.
 
Molecular Mechanisms of Disease
Opleidingen met minstens 76 van de in totaal 100 punten behoren tot de top van het Nederlandse onderwijs en behalen daarmee het predicaat topopleiding. De masteropleiding Molecular Mechanisms of Disease kreeg dit predicaat.
 
Tandheelkunde
Binnen het eigen vakgebied is de masteropleiding Tandheelkunde van het Radboudumc de beste in Nederland.
 
Lees het volledige bericht op de website van de Radboud Universiteit
 
inloggen