Nieuws Healthy Brain Study in VOX
18 december 2019

Duizend dertigers uit Nijmegen en omgeving doen mee aan Healthy Brain Study (HBS) van de Radboud Universiteit, het Radboudumc en het Max Planck Instituut. Doel van deze studie? Mensen beter begrijpen in hun dagelijks leven. Maar hoe werkt dat in de praktijk? In dit artikel in VOX lees je hoe een van de proefpersonen deelnam aan een testdag in het Trigon en een week lang aan de meters hing.
 

Deelnemers gezocht

Ben je een dertiger en wil je ook deelnemen aan de studie? Ga dan naar www.healthybrainstudy.nl

Meer nieuws


Meld je nu aan! Nieuwe editie Radboud Talks Pak je kans om jouw onderzoek met de wereld te delen

24 januari 2020

Ben je onderzoeker en wil jij je onderzoek uitleggen aan het grote publiek? Meld je dan nu aan voor de nieuwste editie van de pitchwedstrijd Radboud Talks. Vertel jouw verhaal in drie minuten voor een live publiek en jury.

lees meer

Meniscusprothese van ATRO Medical ontvangt FDA Breakthrough Designation

22 januari 2020

ATRO Medical BV, een spin-off van het Radboudumc en DSM, heeft voor de Trammpolin meniscusprothese een Breakthrough Device Designation ontvangen van de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA). De toekenning kan de toegang tot de Amerikaanse markt versnellen.

lees meer

57% van zorgpersoneel Radboudumc tegen griep gevaccineerd Opnieuw stijging vaccinatiegraad seizoensgriep

22 januari 2020

In 2019 is 57% van het zorgpersoneel van het Radboudumc gevaccineerd tegen de seizoensgriep. Het percentage is gestegen ten opzichte van 2018, toen 53,4 procent zich liet inenten tegen de griep.

lees meer