Nieuws Koninklijke onderscheiding voor Fons van Gompel
17 december 2019

Op zaterdag 14 december ontving postcommandant Fons van Gompel uit handen van burgemeester van Mook en Middelaar, Willem Gradisen, een Koninklijke Onderscheiding.  
De uitreiking als Lid in de Orde van Oranje Nassau vond plaats tijdens de jaarlijkse kerstviering van de brandweer. Fons van Gompel is ruim 21 jaar brandweerman en heeft ervoor gekozen met ingang van 1 januari 2020 afscheid te nemen als postcommandant. Hij blijft overigens wel actief binnen de brandweerpost van Mook en Middelaar.

Fons is 30 jaar in dienst bij het Radboudumc. Hij was werkzaam bij onze Arbo en Milieu Dienst, was lange tijd coördinator van de BedrijfsHulpVerlening en vervult nu als adviseur veiligheid en crisismanagement een trekkersrol in de crisisorganisatie van het Radboudumc. Hij doet dat met groot enthousiasme, betrokkenheid en doorzettingsvermogen. Daarnaast is hij een uiterst sympathieke collega. Deze erkenning is zeer op z'n plaats. Wij feliciteren Fons met deze mooie onderscheiding.
  • Meer weten over deze onderwerpen? Klik dan via onderstaande buttons door naar meer nieuws.

    Nieuws home

Meer informatie


Margie Alders

06 22 42 16 39

Meer nieuws


Biomarkers in COVID-19 patiënten ondersteunen bradykinine hypothese

29 mei 2020

Onderzoek naar ontstekingsstoffen in bloed van COVID-19 patiënten ondersteunt de hypothese dat kinines een rol kunnen spelen bij de ernstige ademhalingsproblemen, schrijven onderzoekers van het Radboudumc in MedRxiv

lees meer

Satish Lubeek, dermatoloog ‘Een verdachte plek op je huid… ga naar de huisarts!’

28 mei 2020

Het aantal diagnoses van kanker is in coronatijd gehalveerd. De daling bij huidkanker was daarbij het grootst. ‘Dat hebben wij hier echt gemerkt’, zegt dermatoloog Satish Lubeek. En hij benadrukt: ‘Heb je een verdacht plekje, ga naar de huisarts!’

lees meer

Het zorgmodel van de toekomst voor chronische neurologische zorg Bas Bloem beschrijft innovatief model aan de hand van de ziekte van Parkinson

28 mei 2020

Mensen met een chronische neurologische aandoening hebben veel baat bij een patiëntgerichte benadering waarin verschillende vormen van zorg optimaal geïntegreerd zijn. Dit schrijft Bas Bloem van het Radboudumc in een artikel voor The Lancet Neurology.

lees meer

Wegafsluiting Geert Groteplein Noord vrijdag 29 mei

27 mei 2020

Op vrijdag 29 mei is het Geert Groteplein Noord afgesloten voor autoverkeer.

lees meer

Extra maatregel toegang Radboudumc Uitbreiding zorg brengt meer mensen in ons huis. Extra maatregel ingevoerd.

27 mei 2020

De uitbreiding van onze zorg brengt meer mensen in ons huis. Om risico op besmetting met het coronavirus te voorkomen voeren we een aangescherpte check uit bij alle ingangen.

lees meer

Aardse bacteriën kunnen overleven op grondstoffen uit de ruimte en minder virulent worden

25 mei 2020

. Onderzoekers van het Radboudumc schrijven in een artikel in Astrobiology dat bacteriën kunnen overleven op een ‘buitenaards dieet’, maar daardoor makkelijker herkend worden door het immuun systeem en minder virulent worden.

lees meer