Nieuws Koninklijke onderscheiding voor Fons van Gompel
17 december 2019

Op zaterdag 14 december ontving postcommandant Fons van Gompel uit handen van burgemeester van Mook en Middelaar, Willem Gradisen, een Koninklijke Onderscheiding.  
De uitreiking als Lid in de Orde van Oranje Nassau vond plaats tijdens de jaarlijkse kerstviering van de brandweer. Fons van Gompel is ruim 21 jaar brandweerman en heeft ervoor gekozen met ingang van 1 januari 2020 afscheid te nemen als postcommandant. Hij blijft overigens wel actief binnen de brandweerpost van Mook en Middelaar.

Fons is 30 jaar in dienst bij het Radboudumc. Hij was werkzaam bij onze Arbo en Milieu Dienst, was lange tijd co√∂rdinator van de BedrijfsHulpVerlening en vervult nu als adviseur veiligheid en crisismanagement een trekkersrol in de crisisorganisatie van het Radboudumc. Hij doet dat met groot enthousiasme, betrokkenheid en doorzettingsvermogen. Daarnaast is hij een uiterst sympathieke collega. Deze erkenning is zeer op z'n plaats. Wij feliciteren Fons met deze mooie onderscheiding.
  • Meer weten over deze onderwerpen? Klik dan via onderstaande buttons door naar meer nieuws.

    Nieuws home

Meer informatie


Margie Alders

06 22 42 16 39

Meer nieuws


Meld je nu aan! Nieuwe editie Radboud Talks Pak je kans om jouw onderzoek met de wereld te delen

24 januari 2020

Ben je onderzoeker en wil jij je onderzoek uitleggen aan het grote publiek? Meld je dan nu aan voor de nieuwste editie van de pitchwedstrijd Radboud Talks. Vertel jouw verhaal in drie minuten voor een live publiek en jury.

lees meer

Meniscusprothese van ATRO Medical ontvangt FDA Breakthrough Designation

22 januari 2020

ATRO Medical BV, een spin-off van het Radboudumc en DSM, heeft voor de Trammpolin meniscusprothese een Breakthrough Device Designation ontvangen van de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA). De toekenning kan de toegang tot de Amerikaanse markt versnellen.

lees meer

57% van zorgpersoneel Radboudumc tegen griep gevaccineerd Opnieuw stijging vaccinatiegraad seizoensgriep

22 januari 2020

In 2019 is 57% van het zorgpersoneel van het Radboudumc gevaccineerd tegen de seizoensgriep. Het percentage is gestegen ten opzichte van 2018, toen 53,4 procent zich liet inenten tegen de griep.

lees meer

Bas Bloem vandaag te gast bij 5 Uur Live

21 januari 2020

De neuroloog is samen met Ernst Daniël Smid te gast om te praten over Parkinson

lees meer