Nieuws Broodtrommel sluit per 6 februari
3 februari 2020

De Q-corner, in de volksmond ‘de Broodtrommel’, sluit op 6 februari. De apparatuur van deze koffiecorner wordt dan verhuisd naar de nieuwe koffiecorner, die op maandag 10 februari opent. Van 6 tot en met 9 februari kunnen bezoekers en medewerkers terecht in het restaurant in het A-gebouw (route 607).
 

Nieuwe koffiecorner vanaf 10 februari

De gloednieuwe koffiecorner Vrouw en Kind is te vinden via route 780. De koffiecorner maakt onderdeel uit van het project ‘Hubs en trappen’ waarin het Radboudumc gefaseerd diverse ontmoetingsruimten (hubs) bouwt. Hiermee wil het Radboudumc bezoekers en medewerkers de mogelijkheid en ruimte bieden om rustig bij te komen na een indrukwekkende dag, of om even bij te praten.

Vanaf 10 februari kan iedereen er terecht voor ontbijt, lunch en middagversnapering. Op de openingsdag ontvangen bezoekers er een kleine verrassing.

In onderstaand filmpje ziet u hoe de nieuwe corner eruit komt te zien. 
  • Meer weten over deze onderwerpen? Klik dan via onderstaande buttons door naar meer nieuws.

    Nieuws home

Meer nieuws


Vaker complicaties bij nierpatiënten met COVID-19

11 augustus 2020

Nierdialyse- en niertransplantatiepatiënten die besmet raken met het coronavirus zijn extra vatbaar voor ernstige complicaties en hebben een hogere kans op overlijden.

lees meer

Terug van vakantie of bezoek aan een gebied met code oranje of rood: aangescherpte maatregelen voor medewerkers, patiënten en bezoekers

10 augustus 2020

Tijdens de vakantieperiode kan het reisadvies in delen van een land wijzigen van code geel, naar oranje of zelfs rood. Om ook na deze periode de veiligheid van onze patiënten, bezoekers en medewerkers te waarborgen, voert het Radboudumc vanaf 10 augustus een aantal aangescherpte maatregelen door.

lees meer

BCG-vaccin is veilig en leidt niet tot een verhoogd risico op COVID-19-klachten

6 augustus 2020

Meer studies moeten uitwijzen of het generieke vaccin ook een positief effect kan hebben

lees meer

IC Café op 8 september voor corona-IC-patiënten en naasten Aandacht voor ervaringen tijdens en na de ziekte

5 augustus 2020

De coronacrisis heeft grote impact gemaakt op iedereen. Vooral voor degenen die met een corona-infectie op de intensive care hebben gelegen. Daarom is er op 8 september het eerste digitale IC Café voor corona-IC-patiënten en hun naasten.

lees meer

Ook na vijf jaar blijken bot-verankerde prothesen een goede ingreep

5 augustus 2020

Ondanks stomaproblemen een flinke verbetering in mobiliteit en kwaliteit van leven

lees meer

Slechtere prognose bloedkanker bij dubbele mutatie gen

5 augustus 2020

De rol van TP53 bij myelodysplastisch syndroom

lees meer