Nieuws Broodtrommel sluit per 6 februari
3 februari 2020

De Q-corner, in de volksmond ‘de Broodtrommel’, sluit op 6 februari. De apparatuur van deze koffiecorner wordt dan verhuisd naar de nieuwe koffiecorner, die op maandag 10 februari opent. Van 6 tot en met 9 februari kunnen bezoekers en medewerkers terecht in het restaurant in het A-gebouw (route 607).
 

Nieuwe koffiecorner vanaf 10 februari

De gloednieuwe koffiecorner Vrouw en Kind is te vinden via route 780. De koffiecorner maakt onderdeel uit van het project ‘Hubs en trappen’ waarin het Radboudumc gefaseerd diverse ontmoetingsruimten (hubs) bouwt. Hiermee wil het Radboudumc bezoekers en medewerkers de mogelijkheid en ruimte bieden om rustig bij te komen na een indrukwekkende dag, of om even bij te praten.

Vanaf 10 februari kan iedereen er terecht voor ontbijt, lunch en middagversnapering. Op de openingsdag ontvangen bezoekers er een kleine verrassing.

In onderstaand filmpje ziet u hoe de nieuwe corner eruit komt te zien. 
  • Meer weten over deze onderwerpen? Klik dan via onderstaande buttons door naar meer nieuws.

    Nieuws home

Gerelateerde items


Thirona en Quirem lanceren met Radboudumc project Radiologie van de Toekomst EFRO stimuleert bedrijvigheid in medische technologie Oost-Nederland

17 februari 2020

Thirona, Quirem en het Radboudumc gaan met EFRO-subsidie samenwerken in het project Radiologie van de Toekomst om zo slimme beeldanalyses beschikbaar te maken voor iedereen.

Lees meer

Zo werkt het Radboudumc samen met eerste en tweede lijn ‘Patiënten moeten geen muren ervaren, maar zorg krijgen die vloeiend in elkaar overloopt’

17 februari 2020

De juiste zorg, op de juiste plek. Dichtbij als het kan, verder weg als het moet. Dat gun je elke patiënt. In dit achtergrondverhaal lees je drie voorbeelden hoe het Radboudumc dit realiseert.

Lees meer

Grote Europese subsidie voor beperking hersenschade bij te vroeg geboren babys Radboudumc onderzoekt hoe stamcel het immuunsysteem beïnvloedt

17 februari 2020

Bij een groot Europees onderzoek naar de behandeling van hersenschade bij te vroeg geboren baby’s kijkt het Radboudumc vooral naar het effect van de stamcellen op het immuunsysteem.

Lees meer

People-like-me behandeling bij etalagebenen Persoonsgerichte benadering voor patiënten

14 februari 2020

Het Radboudumc heeft, samen met de Universiteit van Colorado, ClaudicatioNet en Harteraad, een methode ontwikkeld om mensen met etalagebenen (een vaatziekte waarbij de slagaderen in het been zijn vernauwd) op een betere manier te behandelen.

Lees meer

Oproep: onderzoeksvoorstellen voor Lowlands Science

13 februari 2020

Onderzoekers opgelet: Lowlands Science is weer op zoek naar onderzoeksvoorstellen voor 2020! Lees hier alles over de uitstaande call en reageer snel.

Lees meer