Nieuws Koffiecorner Broodtrommel (Q-corner) sluit op 6 februari

3 februari 2020

De Q-corner, in de volksmond ‘de Broodtrommel’, sluit op 6 februari. De apparatuur van deze koffiecorner wordt dan verhuisd naar de nieuwe koffiecorner, die op maandag 10 februari opent. Van 6 tot en met 9 februari kunnen bezoekers en medewerkers terecht in het restaurant in het A-gebouw (route 607).
 

Nieuwe koffiecorner vanaf 10 februari

De gloednieuwe koffiecorner Vrouw en Kind is te vinden via route 780. De koffiecorner maakt onderdeel uit van het project ‘Hubs en trappen’ waarin het Radboudumc gefaseerd diverse ontmoetingsruimten (hubs) bouwt. Hiermee wil het Radboudumc bezoekers en medewerkers de mogelijkheid en ruimte bieden om rustig bij te komen na een indrukwekkende dag, of om even bij te praten.

Vanaf 10 februari kan iedereen er terecht voor ontbijt, lunch en middagversnapering. Op de openingsdag ontvangen bezoekers er een kleine verrassing.

In onderstaand filmpje ziet u hoe de nieuwe corner eruit komt te zien. 

Meer nieuws


Nieuwe biomarker voor jicht kan ziekte monitoren

26 februari 2024

Radboudumc en Université Paris Cité hebben een nieuwe biomarker gevonden waarmee de aanwezigheid van urinezuurkristallen heel goed is te monitoren. Mogelijk is daarmee gezondheidsschade op termijn terug te dringen.

lees meer

Vijf vragen over jicht Beantwoord door reumatoloog Sander van Leuven

26 februari 2024

Jicht is aan een stille maar gestage opmars bezig. In 2019 waren er wereldwijd meer dan 45 miljoen mensen met jicht, een verdubbeling in dertig jaar. Reumatoloog Sander van Leuven beantwoordt vijf veelvoorkomende vragen.

lees meer

Merel van der Stelt in Focus over 3D-geprinte onderbeenprotheses Donderdag 22 februari, 20.55 uur, Focus, NPO2

22 februari 2024

NTR Wetenschap zendt op donderdag om 20.55 uur de uitzending 'Geprinte benen' uit. Hierin is o.a. collega Merel van der Stelt te zien. (foto: Focus)

lees meer
  • Medewerkers
  • Intranet