Nieuws Actieweek RTL Project Glimlach
7 december 2021

RTL startte op 4 november met RTL Project Glimlach, dat dit jaar draait om de Stichting Kinderziekenhuizen van Oranje. Met de opbrengst van RTL Project Glimlach wil de stichting onderzoek doen en projecten uitvoeren die bijdragen aan het verminderen van angst, pijn en stress bij 380.000 kinderen die jaarlijks in één van de zeven Nederlandse kinderziekenhuizen behandeld worden. Het Amalia kinderziekenhuis is één van de deelnemende kinderziekenhuizen in de stichting.

RTL Project Glimlach vindt plaats van maandag 13 tot en met vrijdag 17 december. Vanaf 4 november is via verschillende RTL-platformen aandacht besteed aan het project. Tijdens de actieweek komen verschillende RTL-gezichten in actie.

Challenges

Onder anderen Robert ten Brink, Beau van Erven Dorens, Eddy Zoëy, Ali B., Bridget Maasland, John Williams, Carlo Boszhard en Eva Jinek komen in actie op een manier die je niet van ze verwacht! Deze challenges zullen te zien zijn in RTL Boulevard en Koffietijd en hebben allemaal als doel om zoveel mogelijk geld op te halen voor de kinderziekenhuizen. 

Amalia kinderziekenhuis in de spotlight

Ook ons kinderziekenhuis zal tijdens de actieweek regelmatig voorbij komen. Houd RTL4 dus vooral goed in de gaten komende week!

Lees meer over het project en de actieweek op de website van Project Glimlach.

De links in dit bericht openen in Google chrome.

 

Meer nieuws


Vervroegde coronavaccinatie kinderen 5 – 11 jaar oud

20 december 2021

Informatie voor ouders van kinderen tussen 5-11 jaar oud met een medische reden voor een vervroegde coronavaccinatie.

lees meer

Kinderthuiszorgorganisatie en twee kinderziekenhuizen gaan interprofessionele samenwerking aan

9 november 2021

Een verbetering in de interprofessionele samenwerking tussen de ziekenhuis en thuis begint met bereidwillige samenwerkingspartners met als uiteindelijk doel een betere kwaliteit van zorg voor kind en gezin en een duurzame financiering.

lees meer

RTL Project Glimlach in actie voor zieke kinderen in Nederland

5 november 2021

RTL komt van 5 november tot en met 17 december in actie voor Stichting Kinderziekenhuizen van Oranje. Dit is een nieuwe samenwerking tussen de fondsenwervende stichtingen van zeven toonaangevende kinderziekenhuizen met een koninklijke naam.

lees meer
  • Medewerkers
  • Intranet