Nieuws Impact 2020 COVID-19 overheerst
7 juni 2021

Onze terugblik op 2020 is vanaf vandaag online te bekijken. Op de website Impact 2020 ziet u welke impact het Radboudumc in 2020 heeft gehad voor patiënten, lerenden, onderzoekers, collega’s en maatschappij.

Heel begrijpelijk voert COVID-19 de boventoon. Op een aparte pagina over COVID-19 staan de belangrijkste resultaten en een greep uit de vele verhalen overzichtelijk bij elkaar. Maar natuurlijk was er meer dan alleen COVID-19 en ook dat is terug te vinden op Impact 2020. Denk aan onderwerpen als: nieuwbouw, duurzaamheid, Smart Hospital, Artificial Intelligence, persoonsgerichte zorg, samenwerking, wetenschappelijke carrièrepaden, Toekomstbestendig Verplegen, Raamplan Artsopleiding en Fit for the Future. Uiteraard vindt u via deze pagina’s ook de jaarrekening en andere formele informatie.

Kijk dus eens rond op Impact 2020!

 

Meer informatie


Dennis Verschuren

woordvoerder / persvoorlichter

+31634942522
send an email
lees meer

Meer nieuws


Samenwerking Nederland en Scandinavië in precisiegeneeskunde bij kanker

26 november 2021

De Scandinavische landen gaan in samenwerking met Nederlandse centra vergelijkbare klinische studies opzetten als de pionierende Nederlandse DRUP-studie

lees meer

Samenwerking Universiteit Twente en Radboudumc

24 november 2021

De groep Biomaterials Science and Technology (BST) van de Universiteit Twente heeft een formele academische samenwerkingsovereenkomst getekend met de afdelingen Nefrologie en Fysiologie van het Radboudumc.

lees meer

Nimma Hacks: hoe kom je aan personeel voor Health en Hightech?

23 november 2021

Hoe los je het personeelstekort in de Health en Hightech sector op? Dat antwoord zoeken ze in Nijmegen via een hackathon.

lees meer
  • Medewerkers
  • Intranet