Nieuws Impact 2020 COVID-19 overheerst
7 juni 2021

Onze terugblik op 2020 is vanaf vandaag online te bekijken. Op de website Impact 2020 ziet u welke impact het Radboudumc in 2020 heeft gehad voor patiënten, lerenden, onderzoekers, collega’s en maatschappij.

Heel begrijpelijk voert COVID-19 de boventoon. Op een aparte pagina over COVID-19 staan de belangrijkste resultaten en een greep uit de vele verhalen overzichtelijk bij elkaar. Maar natuurlijk was er meer dan alleen COVID-19 en ook dat is terug te vinden op Impact 2020. Denk aan onderwerpen als: nieuwbouw, duurzaamheid, Smart Hospital, Artificial Intelligence, persoonsgerichte zorg, samenwerking, wetenschappelijke carrièrepaden, Toekomstbestendig Verplegen, Raamplan Artsopleiding en Fit for the Future. Uiteraard vindt u via deze pagina’s ook de jaarrekening en andere formele informatie.

Kijk dus eens rond op Impact 2020!

 

Meer informatie


Dennis Verschuren

woordvoerder / persvoorlichter

+31634942522
send an email

Meer nieuws


Verrassend besluit FDA vrijgeven aducanumab als alzheimermedicijn Nederlandse neurologen hebben twijfels

18 juni 2021

Amerikaanse medicijnwaakhond besluit het middel aducanumab vrij te geven als alzheimermedicijn; Nederlandse neurologen zijn verrast over dit besluit. Onderzoeken laten andere uitkomst zien.

lees meer

Nieuw genetisch onderzoek geeft inzicht in mannelijke onvruchtbaarheid Promotie van Manon Oud op 18 juni om 12.30 uur

18 juni 2021

Manon Oud onderzocht tijdens haar promotietraject de rol van genetica bij mannelijke onvruchtbaarheid. Hierdoor is een stap gezet in het ontrafelen van de oorzaken van onvruchtbaarheid bij de man.

lees meer

Radboudumc en Astherna slaan handen ineen voor nieuwe therapie voor de ziekte van Stargardt

17 juni 2021

RNA-therapie voor patiënten met ernstige erfelijke oogaandoening

lees meer