Nieuws Circa 100 patienten en ruim 1000 medewerkers gaan deze week naar nieuwe hoofdgebouw A
28 juni 2022

Deze week vindt de grote verhuizing plaats naar de nieuwbouw van het Radboudumc. Ruim 1.000 medewerkers en circa 100 opgenomen patiënten gaan op vrijdag 1 tot en met zondag 3 juli verhuizen naar het nieuwe hoofdgebouw A. De patiënten verhuizen op zaterdag en zondag; de goederen van donderdag tot en met zondag. De meeste medewerkers starten op maandag 4 juli op de nieuwe locatie.  

Vanaf maandagochtend 4 juli, 07.00 uur, zijn medewerkers, (poli)patiënten en bezoekers ook welkom in het nieuwe hoofdgebouw A. Deze week vindt er daarom een grote verhuizing plaats van goederen, medewerkers en patiënten.

Welke specialismen verhuizen?

De komende specialismen verhuizen eind deze week (1, 2 en 3 juli) naar gebouw A: Interne Geneeskunde, Dermatologie, Geriatrie, KNO, Longziekten, Nierziekten, Hoofd-Hals Oncologie, Neurochirurgie, Klinische Neurofysiologie, Neurologie, Pijncentrum, Plastische Chirurgie, Medische Oncologie, Reumatologie en Revalidatie. De verpleegafdeling Hematologie en polikliniek Oogheelkunde verhuizen later. De stafafdelingen van deze afdelingen en de polikliniek Hematologie verhuizen al wel nu.

Vanaf donderdag 30 juni tot en met zondag 3 juli verhuizen de goederen naar gebouw A, en worden de werkplekken gereed gemaakt. Ruim 1.000 medewerkers nemen hier hun intrek. Specifieke apparatuur en werkplekken (ICT) verhuizen deels al eerder.

Circa 100 opgenomen patiënten verhuizen

Komend weekend – zaterdag 2 en zondag 3 juli – worden in totaal circa 100 opgenomen patiënten verhuisd naar de nieuwe verpleegafdelingen in gebouw A. 

Wat betekent dit voor bezoektijden komend weekend?

In het weekend van 2 en 3 juli zijn de tijden voor bezoek aan patiënten die al verhuisd zijn naar de nieuwbouw, aangepast. De bezoekuren zijn van 18.00 tot 21.00 uur. Voor patiënten die op zaterdag verhuizen, geldt dit dus op zaterdag én zondag. Voor patiënten die op zondag verhuizen, alléén op zondag. 

Vanaf 4 juli kunnen patiënten terecht in nieuwbouw

Vanaf maandag 4 juli kunnen patiënten voor hun afspraak terecht in de nieuwbouw. Heeft u een afspraak staan? Bekijk dan in mijnRadboud of de sms-reminder de juiste ingang en routenummer. Vanaf 4 juli verandert ook het aanmelden voor uw afspraak of onderzoek. U meldt zich vanaf dan altijd eerst aan bij de aanmeldzuil bij de ingang van het gebouw en daarna op de plek van uw afspraak. Bekijk hier de animatie over het nieuwe aanmelden of lees hier meer.

Meer nieuws

  • Medewerkers
  • Intranet