Nieuws Grasveld tijdelijk in gebruik als landingsplaats helikopter

30 augustus 2023

Vanaf maandag 4 september tot en met woensdag 27 september zijn er onderhoudswerkzaamheden aan ons helidek. Daarom zal de helikopter bij inzetten tijdelijk gebruikmaken van het grasveld vóór het ziekenhuis.

Hiervoor worden op het middelste grasveld van het Geert Grooteplein een tijdelijke markering en enkele andere voorzieningen aangebracht. Voor de veiligheid van onze patiënten, bezoekers, studenten en medewerkers zullen bij landing en vertrek van de helikopter, altijd twee medewerkers herkenbaar aanwezig zijn.

Meer informatie


Margie Alders

woordvoerder

+31622421639
lees meer

Meer nieuws


Roze wolk niet voor alle ouders  Radboudumc en GGD starten samenwerking om postpartum depressie sneller te signaleren

21 september 2023

Het is belangrijk dat een postpartum depressie snel wordt gesignaleerd. Het Radboudumc en GGD Gelderland-Zuid werken samen om dit mogelijk te maken. Een vragenlijst moet ouders helpen dit bespreekbaar te maken.

lees meer

Herdenking operatie Market Garden op 18 september Samen met de 82ste Airborne Divisie – je bent welkom

15 september 2023

Radboudumc staat stil bij de bevrijding van Nijmegen in 1944. Vertegenwoordigers van de 82ste Airborne Divisie, onderdeel van operatie Market Garden, nemen deel aan de herdenking.

lees meer

Nachtwegwerkzaamheden Philips van Leydenlaan vrijdag 8 tot en met zondag 10 september, tussen 20.00 uur en 7.00 uur

8 september 2023

Wegwerkzaamheden aan de Philips van Leydenlaan gedurende avond en nacht van 8/9 september en 9/10 september, tussen 20.00 en 7.00 uur. We doen ons best om geluidshinder tot een minimum te beperken.

lees meer
  • Medewerkers
  • Intranet