Nieuws Nachtwegwerkzaamheden Philips van Leydenlaan

8 september 2023

Na de opening van het hoofdgebouw in 2022, is het Radboudumc begonnen aan de sloopfase. Inmiddels zijn de meeste gebouwen aan de Philips van Leydenlaan (westflank) verlaten en kan er gestart worden met de sloop. 

In het weekend van 8 tot en met 10 september worden hiervoor voorbereidende werkzaamheden gedaan aan de Philips van Leydenlaan. Deze werkzaamheden zullen in de avond en nacht plaatsvinden van vrijdag 8 op zaterdag 9 september, en van zaterdag 9 op zondag 10 september tussen 20.00 uur en 7.00 uur.

Deze werkzaamheden geven mogelijk geluidshinder. Uiteraard doen wij er alles aan om dit tot een minimum te beperken en vragen uw begrip voor de situatie.

Mocht u toch hinder ondervinden, neemt u dan contact op met onze Meldkamer 024-3619000.

Meer nieuws


Roze wolk niet voor alle ouders  Radboudumc en GGD starten samenwerking om postpartum depressie sneller te signaleren

21 september 2023

Het is belangrijk dat een postpartum depressie snel wordt gesignaleerd. Het Radboudumc en GGD Gelderland-Zuid werken samen om dit mogelijk te maken. Een vragenlijst moet ouders helpen dit bespreekbaar te maken.

lees meer

Herdenking operatie Market Garden op 18 september Samen met de 82ste Airborne Divisie – je bent welkom

15 september 2023

Radboudumc staat stil bij de bevrijding van Nijmegen in 1944. Vertegenwoordigers van de 82ste Airborne Divisie, onderdeel van operatie Market Garden, nemen deel aan de herdenking.

lees meer
  • Medewerkers
  • Intranet