Nieuws Digitale receptionist Emma ondersteunt de receptie

21 maart 2024

De nieuwe digitale receptionist Emma is begonnen bij ingang Oost. Ze vult de receptionisten van het Radboudumc aan, doordat ze wordt ingezet op momenten dat er geen receptionist aanwezig is, namelijk in de avonduren en weekenden. Vanaf nu kunt u áltijd bij deze ingang terecht met vragen, via een verbinding met de receptie van de hoofdingang.

Emma spreekt u aan zodra u voor de digitale receptie staat. Ze beantwoordt de veel gestelde vragen, voor nu alleen nog in het Nederlands, Engels en Duits. In het keuzemenu op het scherm kunt u per onderwerp verschillende vragen en antwoorden vinden. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een routenummer? Dan kunt u in het menu de plattegrond van ingang Oost bekijken. Ook bekijkt u de plattegrond eenvoudig op uw mobiele telefoon, door een QR-code te scannen.

Live beeldverbinding met receptie

Als er bij de ingang geen receptionist aanwezig is en u het antwoord niet kunt vinden, dan kunt u verbinding maken met de receptie van de hoofdingang. Via een beeldverbinding ziet u de receptionist bij de hoofdingang groot in beeld en kunt u uw vraag stellen. Hierdoor kan de receptionist u verder helpen.

Uw ervaring telt

Emma is een mooie aanvulling op de receptie van het Radboudumc, en een goed alternatief voor de momenten waarop er geen receptionist fysiek aanwezig is bij ingang Oost. We zijn erg benieuwd hoe u deze aanvulling op onze receptie ervaart. Daarom vragen we u om uw feedback achter te laten via de digitale receptie.

De nieuwe digitale receptionist Emma bij ingang Oost.

Meer nieuws


Koninklijke onderscheiding voor prof. dr. Nicole Blijlevens Officier in de Orde van Oranje-Nassau

26 april 2024

Nicole Blijlevens, internist-hematoloog en afdelingshoofd Hematologie, krijgt lintje voor buitengewone inzet voor patiënten met hematologische ziekten.

lees meer

Koninklijke onderscheiding voor prof. dr. Marcel Olde Rikkert Officier in de Orde van Oranje-Nassau

26 april 2024

Geriater Marcel Olde Rikkert krijgt lintje voor buitengewone inzet voor ouderenzorg in Nederland en daarbuiten.

lees meer

Betere biomarkers nodig voor CAA Kwart 55plussers heeft CAA maar diagnose is moeilijk vast te stellen

18 april 2024

Ongeveer een kwart van de 55plussers heeft de aandoening, blijkt uit promotieonderzoek van Anna de Kort aan het Radboudumc. Betere biomarkers zijn nodig voor een snellere en goede diagnose.

lees meer

Vapen, een ernstig gezondheidsrisico Artsen slaan alarm tegen vapen

16 april 2024

Artsen spreken zich gezamenlijk uit tegen vapen in de landelijke campagne artsenslaanalarm.nl.

lees meer
  • Medewerkers
  • Intranet