5 november 2019

Tijdens de seminar ‘Duurzaamheid & Innovatie’ op 1 november heeft Nedlin, een industriĆ«le wasserij,  de titel ‘Duurzaamste leverancier van het Radboudumc 2019’ gewonnen.

 ‘Door het organiseren van een verkiezing willen we de markt stimuleren in het ontwikkelen van meer duurzame producten en duurzame bedrijfsvoering’, vertelt Alex van der Putten, manager Inkoop & Supply Chain Radboudumc en initiatiefnemer van de verkiezing. ‘Samen werken met het bedrijfsleven is een belangrijke voorwaarde voor het zetten van stappen op dit gebied. Dit helpt ons in het realiseren van onze duurzame ambities. We streven naar CO2 neutraal en een circulaire bedrijfsvoering. Naast het verminderen van onze negatieve impact, zetten we in op het vergroten van onze positieve impact.’

De winnaar

De winnaar is gebaseerd op basis van een duurzaamheidscan, het oordeel van een vakjury en een publieksstemming. Nedlin is een industriƫle wasserij voor hospitality, healthcare en industry. Het is een familiebedrijf dat zich richt op de lange termijn. Nedlin werkt actief aan slimme oplossingen voor de maatschappelijke, ecologische en economische vraagstukken die er zijn. Nedlin kwam als beste uit de bus vanwege de reeds concreet behaalde resultaten en de geplande duurzame innovaties.

  • Medewerkers
  • Intranet