Personen Yvonne van Vugt

Profiel

Yvonne van Vugt MSc


Over Yvonne van Vugt

Yvonne is een gedreven adviseur die graag een bijdrage levert aan betere zorg, zonder datgene wat écht belangrijk is uit het oog te verliezen. lees meer

Over Yvonne van Vugt

Yvonne is een gedreven adviseur die graag een bijdrage levert aan betere zorg, en daarbij goede kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Zonder daarbij de meerwaarde voor patiënten en datgene wat écht belangrijk is uit het oog te verliezen.

Yvonne is loyaal en integer en weet op een prettige manier structuur aan te brengen waar dat nodig is. Yvonne houdt het doel voor ogen en zorgt ervoor dat de stappen die nodig zijn daadwerkelijk gezet worden. Mede door haar doel- en klantgerichtheid, rust en stabiliteit is het erg prettig samenwerken met Yvonne.

Projecten:

Empower2Decide: Doel van dit project is gezamenlijke besluitvorming tussen huisartsen, specialisten en patiënten verbeteren (1e t/m 3e lijn). Door patiënten en zorgverleners beter in staat te stellen om het goede gesprek met elkaar te kunnen voeren, wordt gezamenlijke besluitvorming een stap verder gebracht. Ook wordt met dit project beoogd de regionale samenwerking in de keten te verbeteren. Yvonne is verantwoordelijk voor het projectmanagement en de implementatie. Meer informatie over het project: https://www.radboudumc.nl/E2D

Zeldzame aandoeningen: Yvonne is werkzaam als beleidsadviseur Expertisecentra zeldzame aandoeningen (ECZA) en Europese Referentie Netwerken (ERN’s). Het doel is om de expertisecentra op een meer professionele manier te organiseren en ondersteunen, met een duidelijker positionering in de organisatie, meer centrale regie op en afstemming tussen de expertisecentra.


Functie(s)

  • adviseur PVI
  • beleidsadviseur expertisecentra en ERNs

Opleiding

  • Geneeskunde (bachelor, Radboud Universiteit)
  • Gezondheidswetenschappen (Health & Society, Wageningen Universiteit)
  • Cursussen verandermanagement en adviseren (Schouten en Nelissen)

Nevenfuncties

  • Beleidsadviseur ECZA en ERN's (CSSO)

Social media

  • Medewerkers
  • Intranet