Afdelingen Mond-Kaak-Aangezichtschirurgie Centrum voor Implantologie

Polikliniek Mond-, Kaak- en Aangezichts­chirurgie

De specialisten van de afdeling Mond-, Kaak- en Aangezichtschirurgie behandelen voornamelijk ziektes en afwijkingen van mond en gelaat, zowel poliklinisch als klinisch.

lees meer

Over het Centrum voor Implantologie

Een implantaat is een titanium kunstwortel die in het kaakbot wordt geplaatst ter vervanging van de wortel van een ontbrekende tand of kies. Deze permanente vervanging van de natuurlijke tandwortel dient als een stevig fundament voor een kroon, brug of kunstgebit.

Contact

Polikliniek Mond-, Kaak- en Aangezichtschirurgie

(024) 361 38 01

Kosten van zorg

De mogelijke behandelingen en bijhorende kostprijs worden besproken tijdens de eerste consultatie. Indien u daarvoor in aanmerking komt kan een aanvraag bij uw verzekering worden ingediend.

Het plaatsen van een implantaat


Voorbereiden op de behandeling

Voorafgaande aan implantaatplaatsing is het verstandig te eten en te drinken, zoals u altijd al doet. Verstandig is om een begeleider mee te nemen en niet zelfstandig aan het verkeer deel te nemen.

De behandeling

De implantaten plaatsen we meestal onder plaatselijke verdoving. De chirurg maakt een snee in uw tandvlees een boort een opening in uw kaakbot. Hierop plaatst de chirurg het implantaat. naar de behandelpagina

Na afloop van de behandeling

De verdoving is na 2 tot 4 uur uitgewerkt. Het is normaal dat u dan last krijgt van de wond. De wond kan wat nabloeden. Ook kan uw wang opzwellen. lees meer

Onze mensen

  • Medewerkers
  • Intranet