Afdelingen Pathologie PATH Executive Council

Stelt zich voor:


Marjolijn Ligtenberg

Marjolijn is als projectcoördinator van het PATH project tevens de trekker van werkpakket 1. lees meer

Marjolijn Ligtenberg

* Marjolijn Ligtenberg

Prof. dr. Marjolijn Ligtenberg is klinisch moleculair biololoog in de pathologie (KMPB), labspecialist klinische genetica en hoofd van laboratorium Tumorgenetica in het Radboudumc, Nijmegen. Ze is professor Moleculaire Tumorgenetica en onderdeel van de moleculaire tumorboard van het Radboudumc. Marjolijn is als projectcoördinator van het PATH project tevens de trekker van werkpakket 1

* Contact

Neem contact op met Marjolijn via: marjolijn.ligtenberg@radboudumc.nl


Katrien Grünberg

Katrien is projectleider van het PATH project en daarmee onderdeel van werkpakket 1. Bovendien is ze betrokken bij werkpakket 3, het opzetten van een netwerk van moleculaire tumor boards. lees meer

Katrien Grünberg

* Katrien Grünberg

Prof. dr. Katrien Grünberg is patholoog en hoofd van de afdeling pathologie in het Radboudumc, Nijmegen. Katrien is projectleider van het PATH project en daarmee onderdeel van werkpakket 1. Bovendien is ze betrokken bij werkpakket 3, het opzetten van een netwerk van moleculaire tumor boards.

* Contact

Neem contact op met Katrien via: katrien.grunberg@radboudumc.nl.


Ed Schuuring

Ed is leider van het tweede werkpakket: predictieve diagnostiek. lees meer

Ed Schuuring

* Ed Schuuring

Prof dr. Ed Schuuring is het hoofd van het laboratorium Moleculaire Pathologie in het UMC Groningen. Zijn kennis van moleculaire pathologie gebruikt hij in zijn rol als leider van het tweede werkpakket: predictieve diagnostiek.


Veerle Coupé

Veerle is leider van het vijfde werkpakket: diagnostic efficacy. lees meer

Veerle Coupé

* Veerle Coupé

dr. Veerle Coupé is universitair docent aan de afdeling Epidemiologie en Biostatistiek van het VU Medisch Centrum in Amsterdam. Haar onderzoek richt zich op ziekte modellering en heeft als doel om klinische en economische uitkomsten van preventieve, diagnostische en behandelstrategieën te voorspellen. Deze kennis gebruikt ze in haar rol als trekker van het vijfde werkpakket.


Harry Groen

Harry is leider voor het derde werkpakket: het vormen van een netwerk van moleculaire tumor boards in Nederlands. lees meer

Harry Groen

* Harry Groen

Prof. dr. Harry Groen is longarts in UMC Groningen. In het UMC Groningen is hij als behandelaar actief betrokken bij de moleculaire tumor board vergaderingen. Deze kennis gebruikt hij als leider voor het derde werkpakket: het vormen van een netwerk van moleculaire tumor boards in Nederlands.


Stefan Willems

Stefan is leider van het vierde werkpakket: de bouw van een moleculaire protocolmodule. lees meer

Stefan Willems

* Stefan Willems

dr. Stefan Willems is patholoog in UMC Utrecht. Bovendien is hij actief betrokken geweest bij de bouw van de reeds bestaande PALGA protocolmodules. Met deze kennis zal hij bijdragen aan de bouw van de moleculaire protocolmodule, essentieel onderdeel van werkpakket 4, waar Stefan leider van is.

  • Medewerkers
  • Intranet