Nieuws Opbrengst Nina Simone project voor KOC

20 maart 2006

Op vrijdag 24 maart zal zangeres Maud een cheque overhandigen aan de Stichting Vrienden van het KOC (Kinder Oncologisch Centrum). Het bedrag dat overhandigd wordt is het voorlopig resultaat van het Nina Simone project.

Vrienden van het KOC

De volledige opbrengst van het Nina Simone project komt ten goede aan 'Stichting Vrienden van het KOC Nijmegen'. Het Kinder Oncologisch Centrum (KOC) is onderdeel van de afdeling Kindergeneeskunde van het UMC St Radboud. Op deze afdeling worden kinderen behandeld tegen kanker. De stichting probeert de kinderen op allerlei manieren te steunen.

Nina Simone project

Het Nina Simone project bestaat uit een cd en een concert. De cd 'Greetings from Nijmegen, Nina Simone' is een eerbetoon aan de Amerikaanse zangeres die enkele jaren in Nijmegen heeft gewoond. Aan deze cd verleende meer dan vijftig Nijmeegse muzikanten, waaronder Frank Boeijen en Maud, hun medewerking.

Programma

Vanaf 15.00 uur zijn er op het Theaterplein, naast de overhandiging van de cheque, optredens van onder andere Roline, Paul de Graaf en De Rolero's. Er is ook een goochelaar/clown aanwezig. Het Theaterplein is te vinden op de tweede verdieping van het Gebouw Vrouw & Kind.

Meer nieuws


Plotseling gehoorverlies mogelijk voorteken van vaatproblemen? Onderzoekers zien verhoogd risico alleen bij zestigplus

6 mei 2024

Plots gehoorverlies wordt vaak genoemd als mogelijk voorteken van vaatproblemen in de hersenen. Onderzoekers vonden alleen bij zestigplussers een verhoogd risico. Moet de behandeling daarop worden aangepast?

lees meer

NWO subsidie voor ontwikkeling van innovatief volgsysteem

2 mei 2024

Het LiveScope project van Bernhard Englitz en Judith Homberg heeft een subsidie ontvangen van het NWO Open Technologie Programma.

lees meer

Koninklijke onderscheiding voor prof. dr. Nicole Blijlevens Officier in de Orde van Oranje-Nassau

26 april 2024

Nicole Blijlevens, internist-hematoloog en afdelingshoofd Hematologie, krijgt lintje voor buitengewone inzet voor patiënten met hematologische ziekten.

lees meer

Koninklijke onderscheiding voor prof. dr. Marcel Olde Rikkert Officier in de Orde van Oranje-Nassau

26 april 2024

Geriater Marcel Olde Rikkert krijgt lintje voor buitengewone inzet voor ouderenzorg in Nederland en daarbuiten.

lees meer
  • Medewerkers
  • Intranet