Nieuws 2019 Verbouwing Amalia kinderziekenhuis gestart

7 november 2019

Deze week is de verbouwing/renovatie van het Amalia kinderziekenhuis gestart. De bouwvakkers beginnen met sloop-en verbouwingswerkzaamheden aan de westwing op laag 2.

Op de tweede verdieping komen de klinische afdelingen: medium care, short stay, dagbehandeling en het kinderbrandwondencentrum. Het plein inclusief Radboud kinderTV en theater, wordt een fijne plek voor kinderen en hun ouders.

Ook de begane grond en laag 1 van het Amalia kinderziekenhuis worden verbouwd. De uitvoering hiervan start op een later moment. Tijdens de verbouwing gaat de patiëntenzorg gewoon door. Daarom verloopt de verbouwing gefaseerd en worden steeds delen aangepakt. Zo beperken we de overlast.
 

 

Meer nieuws


Roze wolk niet voor alle ouders  Radboudumc en GGD starten samenwerking om postpartum depressie sneller te signaleren

21 september 2023

Het is belangrijk dat een postpartum depressie snel wordt gesignaleerd. Het Radboudumc en GGD Gelderland-Zuid werken samen om dit mogelijk te maken. Een vragenlijst moet ouders helpen dit bespreekbaar te maken.

lees meer

Herdenking operatie Market Garden op 18 september Samen met de 82ste Airborne Divisie – je bent welkom

15 september 2023

Radboudumc staat stil bij de bevrijding van Nijmegen in 1944. Vertegenwoordigers van de 82ste Airborne Divisie, onderdeel van operatie Market Garden, nemen deel aan de herdenking.

lees meer
  • Medewerkers
  • Intranet