Nieuws Verbouwing Amalia kinderziekenhuis gestart

7 november 2019

Deze week is de verbouwing/renovatie van het Amalia kinderziekenhuis gestart. De bouwvakkers beginnen met sloop-en verbouwingswerkzaamheden aan de westwing op laag 2.

Op de tweede verdieping komen de klinische afdelingen: medium care, short stay, dagbehandeling en het kinderbrandwondencentrum. Het plein inclusief Radboud kinderTV en theater, wordt een fijne plek voor kinderen en hun ouders.

Ook de begane grond en laag 1 van het Amalia kinderziekenhuis worden verbouwd. De uitvoering hiervan start op een later moment. Tijdens de verbouwing gaat de patiëntenzorg gewoon door. Daarom verloopt de verbouwing gefaseerd en worden steeds delen aangepakt. Zo beperken we de overlast.
 

 

Meer nieuws


Nieuwe game traint huisarts en triagist sneller te beslissen bij spoedzorg Patiënt sneller op de juiste plek

15 maart 2023

Gaming nu ook ingezet bij training huisartsen en triagisten om snel en veilig beslissingen te kunnen nemen in de spoedzorg. De doorstroming in de spoedzorgketen kan zo efficiënter verlopen.

lees meer

De Week van Zeldzame Kankers Extra aandacht voor de ziekte én de patiënt

8 maart 2023

Hoe belangrijk aandacht is voor patiënten en hun naasten bij zeldzame kankersoorten vertelt vertelt Danielle, partner van de inmiddels overleden Paul.

lees meer

Eerste patiënten met erfelijke oogaandoening behandeld met nieuwe experimentele gentherapie  Studie toont mogelijk verbeterd zicht door nieuwe behandeling

7 maart 2023

Artsen hopen op verbeterd zicht voor patiënten met bepaalde vorm van de erfelijke oogaandoening retinitis pigmentosa door nieuwe experimentele gentherapie.

lees meer
  • Medewerkers
  • Intranet