Nieuws NOS filmpje legt belang landelijke maatregelen coronavirus flatten the curve uit
15 maart 2020


In het filmpje "Flatten the curve" legt de NOS heel goed uit  waarom het belangrijk is om te luisteren naar de maatregelen die de overheid oplegt en daar ook met z'n allen gehoor aan te geven.
Als we dat namelijk doen, dan kunnen we een piek van besmette patiënten in de ziekenhuizen beperken en kunnen we goed voor alle patiënten zorgen, omdat er dan voor iedereen plaats is. 

Als Radboudumc doen we er alles aan om verspreiding van het virus te voorkomen. Daarom hebben we onze maatregelen aangescherpt en vragen we iedereen om ook gehoor te geven aan ónze maatregelen, zodat medewerkers en patiënten niet onnodig risico lopen. Kijk voor deze informatie op onze coronapagina.

Meer informatie


Margie Alders

persvoorlichter

+31622421639
send an email
lees meer

Meer nieuws


Medici op straat: Ook Nijmeegse artsen en verpleegkundigen de straat op

1 december 2021

In Rotterdam en Utrecht deden ze het al. Het afgelopen weekend zijn ook Nijmeegse artsen de straat op gegaan. Niet om mensen te overtuigen om zich te laten vaccineren, maar om het gesprek met hen aan te gaan en hen goed te informeren.

lees meer

T-Guard kan immuunsysteem resetten

1 december 2021

Al 20 jaar werkt het Nijmeegse Xenikos, een spin-off van het Radboudumc, aan een middel dat het afweersysteem kan resetten.

lees meer
  • Medewerkers
  • Intranet