Nieuws Start werkzaamheden renovatie Onderwijsgebouw Radboudumc
15 juni 2020

De renovatie- en bouwwerkzaamheden op ons terrein gaan gestaag voort. We zijn nu bezig met werkzaamheden aan de gevel van het onderwijsgebouw (tegenover de hoofdingang). Hiervoor zijn veiligheidsmaatregelen genomen rondom de parkeergarage en de hoofdingang, zodat bezoekers en medewerkers veilig gebruik kunnen blijven maken van ons terrein. Vanaf 10 juni is een aangepaste voetgangersroute tussen bezoekersparkeergarage en hoofdingang in gebruik genomen.

Deze aanpassing vraagt om extra oplettendheid van de gebruikers van de parkeergarage bij het in en uitrijden. De parkeergarage blijft tijdens de werkzaamheden toegankelijk.

De tijdelijk aangepaste voetgangersroute met name van en naar de parkeergarage is duidelijk aangegeven door bebording en afzettingen. Volgt u deze aanwijzingen voor uw eigen veiligheid op.

Wij begrijpen dat dit voor ongemak kan zorgen. We vragen uw begrip hiervoor.
 
  • Meer weten over deze onderwerpen? Klik dan via onderstaande buttons door naar meer nieuws.

    Nieuws home

Meer informatie


Margie Alders

06 22 42 16 39

Meer nieuws


‘Door onze ogen gezien’ - het verhaal van onze IC-afdeling tijdens de eerste coronacrisis in beelden vastgelegd

3 december 2020

Marcel Rekers, ic-verpleegkundige en fotograaf fotografeerde de IC-afdeling tijdens de eerste coronacrisis. Een indrukwekkend tijdsbeeld van een indrukwekkende tijd.

lees meer

Getrainde immuniteit duikt ook op na malaria-infectie

3 december 2020

Het is de eerste keer dat getrainde immuniteit wordt aangetoond na een parasitaire infectie

lees meer

Saïda – van schoonmaakster tot islamitisch geestelijk verzorger Een bijzonder boek over een bijzonder vrouw

2 december 2020

Een boek over het leven en het werk van een islamitische vrouw, geschreven door drie predikanten. Een vrouw - Saïda - die zich al jaren positief inzet voor mee begrip tussen arts en patiënten met een niet-westerse achtergrond en voor de interreligieuze dialoog tussen christenen en moslims.

lees meer

Breinblog Donders Wonders wint prijs voor wetenschapscommunicatie

1 december 2020

Het wetenschapsblog Donders Wonders van het Donders Instituut heeft de Communication Award gewonnen van de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO), op het domein Exacte en Natuurwetenschappen (ENW).

lees meer