Nieuws Waalbrug weekend dicht voor gemotoriseerd verkeer
14 augustus 2020

In verband met de renovatie van de Waalbrug, kan gemotoriseerd verkeer vanaf vrijdag 14 augustus 21.00 uur tot maandag 17 augustus 06.00 uur niet over de Waalbrug rijden. Dit weekend wordt daar de belijning aangebracht en de verkeerssituatie omgebouwd.

Omleiding

Gemotoriseerd verkeer, inclusief OV-bussen, moeten in dit weekend daarmee omrijden via de Oversteek. Fietsers en voetgangers gaan in 2 richtingen over het westelijke fietspad.

Maandag 17 augustus 6.00 uur

Op maandagochtend 17 augustus 2020 kan het gemotoriseerd verkeer vanaf 6.00 uur weer over het nieuwe brugdek rijden. Op dat moment zijn er 2 rijstroken 'stad uit' en 1 rijstrook 'stad in' beschikbaar.

Meer informatie op de website van Rijkswaterstaat.
 
  • Meer weten over deze onderwerpen? Klik dan via onderstaande buttons door naar meer nieuws.

    Nieuws home

Meer nieuws


Natural Killer versus de Silent Lady Killer Janneke Hoogstad-van Evert promoveert op nieuwe behandeling voor eierstokkanker

25 september 2020

In Nederland overlijden jaarlijks 1100 vrouwen aan de gevolgen van eierstokkanker. Zeker als de ziekte terugkeert, is genezing nauwelijks meer mogelijk. Het Radboudumc doet onderzoek naar een mogelijk nieuwe immunotherapie-behandeling door middel van Natural Killer cellen.

lees meer

30 miljoen euro subsidie voor onderzoek immuuntherapie bij lymfeklierkanker Radboudumc participeert in studie

24 september 2020

Zorginstituut Nederland en ZonMw hebben 30 miljoen euro beschikbaar gesteld voor het ontwikkelen van een veelbelovende immuuntherapie bij lymfeklierkanker. Initiator van dit onderzoek is het UMC Groningen. Het Radboudumc participeert in deze studie.

lees meer

Inzicht in kwaliteit fysiobehandeling grote stap dichterbij

24 september 2020

Hoe meet je de kwaliteit van een fysiotherapiebehandeling? Voor het eerst is een brede coalitie van fysiotherapeuten, patiënten en zorgverzekeraars onder leiding van IQ healthcare, onderzoeksafdeling van het Radboudumc, erin geslaagd om afspraken te maken over het meten van de kwaliteit.

lees meer

Magnesium lijkt vaatverkalking bij nierfalen te remmen Eindelijk effectief middel tegen verkalking van vaten?

18 september 2020

Magnesium voorkomt vaatverkalking in cellen, muizen en zeer waarschijnlijk ook in mensen. Onderzoek bij patiënten met chronisch nierfalen zal die vraag definitief gaan beantwoorden. Fysioloog Anique ter Braake promoveert 18 september op het magnesiumonderzoek,

lees meer