Nieuws Succesvolle actie NEC voor Amalia kinderziekenhuis
8 april 2021

Jaarlijks zorgen de medewerkers van het Amalia kinderziekenhuis en hun samenwerkingspartners voor afleiding voor hun patiëntjes. Niets is te gek. Door de coronacrisis kon alleen helaas nagenoeg geen enkele activiteit doorgaan.

Maar partner N.E.C. zorgde voor een leuk, ludiek en tegelijk 'winstgevend' alternatief. Met een hartverwarmende actie zorgden ze voor veel aandacht voor het Amalia kinderziekenhuis en zamelden ze geld in om een kindvriendelijker inrichting voor de nieuwe kamers van het kinderziekenhuis mogelijk te maken.

Het werd voor Elaya, één van de patiëntjes, een onvergetelijke dag. Niet alleen mocht hij de bal komen brengen en die op de middenstip leggen, maar hij werd ervoor door de lucht verplaatst door ons eigen Mobiel Medisch Team en de traumahelikopter.

De oproep van N.E.C. aan de eigen fanclub leverde prachtige reacties op en bracht de inrichting voor een kamer al heel dichtbij nog vóór het einde van de wedstrijd tegen Telstar.

Het Amalia kinderziekenhuis bedankt N.E.C. voor dit initiatief en haar fans voor hun bijdragen.

Medisch directeur Amalia kinderziekenhuis Jan Peter Rake: 'Dank voor deze liefdevolle actie van N.E.C. om het verblijf van kind en ouder bij het Amalia kinderziekenhuis nog aangenamer te maken. Veel dank aan velen!'

De actie loopt voorspoedig kijk hier voor meer informatie over de actie.

Bekijk hier de aftermovie.

Meer informatie


Margie Alders

persvoorlichter

+31622421639
send an email
lees meer

Meer nieuws

  • Medewerkers
  • Intranet