Nieuws Shuttle voor patiëntenvervoer buiten

31 januari 2023

Vanaf 1 februari rijdt er een elektrische shuttle op het terrein van het Radboudumc, tussen de hoofdingang (gebouw A) en de Philips van Leydenlaan (westzijde). De shuttle is een gratis service die wordt verleend aan patiënten en bezoekers die minder mobiel zijn.

Voor mensen die minder mobiel zijn, kan de route vanaf de Philips van Leydenlaan naar de hoofdingang te lang zijn. Het gaat hier om een paar honderd meter, ook kent de weg een flinke heuvel. Deze is daardoor voor een specifieke groep mensen niet geschikt om lopend of in een duwrolstoel af te leggen. Eenmaal in het hoofdgebouw kunnen patiënten en bezoekers overstappen op een golfkar, die mensen binnen naar de plek van bestemming brengt.

Tijden

De shuttle buiten rijdt van maandag tot en met vrijdag doorlopend tussen 8.30 uur en 12.00 uur en tussen 13.00 uur en 17.00 uur. De shuttle is elektrisch en wordt tussen 12.00 uur en 13.00 uur opgeladen.

Haltes

Er zijn drie haltes om in- en uit te stappen:

  • Bij de hoofdingang (gebouw A)
  • Aan de Philips van Leydenlaan (kruising met Geert Grooteplein Zuid)
  • Bij de Kiss & Ride voor de rotonde (bij de oude hoofdingang)

Contact

Voor vragen over deze service kunt u contact opnemen met de meldpost Logistiek op tel. 024-363 40 00.

Meer nieuws


Koninklijke onderscheiding voor hoogleraar Gert Jan Scheffer

24 november 2023

De hoogleraar Anesthesiologie is benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.

lees meer

Mysterieuze vetten herprogrammeren geheugen van aangeboren afweercellen

24 november 2023

Onderzoekers van het Radboudumc hebben een fascinerend verband blootgelegd tussen sphingolipiden, mysterieuze vetten vernoemd naar de 'Sphinx', en het geheugen van cellen van het aangeboren afweersysteem.

lees meer
  • Medewerkers
  • Intranet