Nieuws Shuttle voor patiëntenvervoer buiten

31 januari 2023

Vanaf 1 februari rijdt er een elektrische shuttle op het terrein van het Radboudumc, tussen de hoofdingang (gebouw A) en de Philips van Leydenlaan (westzijde). De shuttle is een gratis service die wordt verleend aan patiënten en bezoekers die minder mobiel zijn.

Voor mensen die minder mobiel zijn, kan de route vanaf de Philips van Leydenlaan naar de hoofdingang te lang zijn. Het gaat hier om een paar honderd meter, ook kent de weg een flinke heuvel. Deze is daardoor voor een specifieke groep mensen niet geschikt om lopend of in een duwrolstoel af te leggen. Eenmaal in het hoofdgebouw kunnen patiënten en bezoekers overstappen op een golfkar, die mensen binnen naar de plek van bestemming brengt.

Tijden

De shuttle buiten rijdt van maandag tot en met vrijdag doorlopend tussen 8.30 uur en 12.00 uur en tussen 13.00 uur en 17.00 uur. De shuttle is elektrisch en wordt tussen 12.00 uur en 13.00 uur opgeladen.

Haltes

Er zijn drie haltes om in- en uit te stappen:

  • Bij de hoofdingang (gebouw A)
  • Aan de Philips van Leydenlaan (kruising met Geert Grooteplein Zuid)
  • Bij de Kiss & Ride voor de rotonde (bij de oude hoofdingang)

Contact

Voor vragen over deze service kunt u contact opnemen met de meldpost Logistiek op tel. 024-363 40 00.

Meer nieuws


Wereldwijde focus op antibioticaresistentie

24 mei 2024

Een serie artikelen in The Lancet, met onder meer Heiman Wertheim, roept op tot een daadkrachtige aanpak van antibioticaresistentie. Een voorschot voor de bijeenkomst van de VN, later dit jaar.

lees meer

Vrouwen ontwikkelen vaker milde variant ziekte van Stargardt

23 mei 2024

Bij de milde vorm van de ziekte van Stargardt, een erfelijke oogziekte, krijgen vrouwen vaker problemen met zicht dan mannen. Dit blijkt uit promotieonderzoek van Stéphanie Cornelis.

lees meer

40 jaar IVF in het Radboudumc

22 mei 2024

Het is veertig jaar geleden dat de eerste doorgaande zwangerschap is ontstaan na een IVF-behandeling in het Radboudumc. Inmiddels zijn er meer dan 12.000 kinderen via IVF in ons ziekenhuis ter wereld gekomen. Het vakgebied is volop in ontwikkeling en er is steeds meer mogelijk.

lees meer

Healthtech Nexus: Radboudumc en Universiteit Twente slaan handen ineen Verstevigde samenwerking op het raakvlak van medische technologie en gezondheid

15 mei 2024

Radboudumc verstevigt samenwerking met Universiteit Twente in Hightech Nexus; een knooppunt voor kennisontwikkeling en innovatie. Met de uitnodiging voor andere organisaties om aan te sluiten. 

lees meer

Ruimte voor risicovolle research in Nijmegen

15 mei 2024

Zes Nijmeegse onderzoeksprojecten krijgen een subsidie binnen de NWO Open Competitie ENW-XS.

lees meer
  • Medewerkers
  • Intranet